3 mål for Pettersen - 3 poeng for a-laget

Bryn 2 - CFK 3-4 - Tre mål fra Robin Pettersen og en god porsjon innsats gjorde at a-laget kunne ta 3 poeng med hjem til Kristiansund.

Anført av en opplagt Robin Pettersen tok a-laget tre nye poeng borte mot Bryn 2 fredag kveld. Sammen med Are Kvisvik skapte han store problemer for Bryns forsvar, og det var bare tilfeldigheter som sto i veien for en langt større seier.

En langt større seier burde det også ha blitt. Vi hadde hele tiden god kontroll, men slapp inn 3 mål av den billige sorten.

Etter at Robin hadde satt inn 1-0 mens hele Bryn 2 sto og ventet på fløyten for offside slapp vi de inn igjen i kampen etter da markeringen glapp på en dødball. Robin sendte oss foran igjen, men nok en gang glapp markeringen og de fikk redusert til 2-2 kort tid før pause.

At det sto 2-2 til pause var smått utrolig. Are dundret ballen i tverrliggeren ved en anledning, Robin hadde flere avslutninger som strøyk stolpen i tillegg til at Christian Torske hadde et par gode avslutningsforsøk.

Andre omgang startet med enveiskjøring og Are sendte oss på nytt i føringen. Et par fine finter ble fulgt opp med et herlig skudd fra 20 meter. Da Robin satte inn sitt tredje for dagen etter en fin soloprestasjon så det ut som kampen var avgjort.

En ellers god Alan Miller gjorde så to feil som heldigvis ikke fikk konsekvenser for utfallet av kampen. Først dømmer han straffe til Bryn 2 for en forseelse som skjedde langt utenfor 16-meteren. Tony gir en Bryn-spiller en liten dytt i ryggen, angriperen holder seg på beina i tre meter og legger seg ned så snart er innenfor 16-meteren. En dårlig avgjørelse, men den dårlige merkingen av banen må også ta noe av skylden. Straffen ga imidlertid Tommy muligheten til å vise at han kan bli en viktig brikke utover sesongen. Han leste skytteren godt og gjorde en herlig redning.

Litt senere kom dommer Miller i fokus igjen da Kjartan ble meid rett ned i motsatt 16-meter. I stedet for det som fra både Bryn og CFK sin benk var en soleklar straffe ble det dømt frispark til Bryn. Kjartans kommentar var at det var helt unødvendig å reise helt til Bryn for å bli sparket ned.

Bryn fikk mot spillets gang en ny redusering, men etter dette stengte vi alle sluser og dro i land en fortjent seier - riktignok på en dårlig dag.

For å være brutalt ærlig så var Bryn 2 et veldig dårlig fotballag og vi får håpe at vi slipper å møte de i høst. De to neste kampene hjemme mot Nordlandet og Ekko/Aureosen blir dermed viktige hvis vi skal være i A-pulja til høsten!