Junior: Poengdeling på Gressbanen

CFK fikk en fryktelig start på kampen, og lå under 0-2 før det var spilt ti minutter. Spillerne våknet etter hvert, og kom sterkt tilbake.

Det virket ikke som spillerne var klare til kamp da dommer Hoel blåste igang kampen. Allerede etter ti sekunder kunne KFK tatt ledelsen. Det varte ikke lenge før KFK straffet et lite våkent CFK-forsvar. Før det var spilt ti minutter ledet hjemmelaget 2-0.

Gutta brukte omtrent en halvtime på å komme igang. Den siste perioden av første omgang kom vi sterkt tilbake, og scoret to ganger. I pausen fokuserte vi på at KFK ikke hadde ballen det siste kvartertet av omgangen, og at vi bare måtte fortsette å legge press på KFK.

I løpet av andre omgang skapte vi mange store sjanser, men ballen ville ikke i mål. KFKs keeper gjorde en god kamp, i tillegg til at vi ikke var nok på hugget foran mål. Det var tydelig ikke vår dag, for heller ikke fra straffemerket fikk vi ballen i mål.

I åpningen av kampen kunne det nesten virke som om spillerne streiket, i sympati med lærerne. Heldigvis ble det slutt på streiken, og guttene tok seg sterkt sammen. Det er en bra prestasjon å komme tilbake etter en slik forerdelig åpning på bortebane.