Junior: Velfortjent 3-poenger

Søndag hadde juniorene besøk av Molde FK på nye Idrett. CFK scoret tre ganger, og sikret med det tre nye poeng på hjemmebane.

Juniorlaget spilte en framskutt kamp mot Molde søndag og vant komfortabelt 3-0. CFK tok tidlig ledelsen ved Robin Pettersen. Etter fint spill og en flott gjennombruddspasning fra Arne Martin Fossland hadde toppscoreren ingen problemer med å sette ballen ned ved motsatt stolpe.

Etter rundt 20 spilte minutter kommer dagens andre scoring, rollene er byttet om og Arne Martin tegner seg på målscorerlisten.
Periodevis bra spill hele kampen igjennom, defensivt sikkert (de fire bak med Erik og Erlend som sikkert stopperpar), noe som gjorde at Molde kun greide å produsere en målsjanse som Morten redder slik en keeper skal.

I andre omgang scorer Robin sitt andre for dagen og fastsetter sluttresultatet.

Flott å se ungdommer som kommer opp fra gutte også. Forrige kamp mot AK startet Magnus Grødal på høyre back, Mathias Aakvik (debutant) på venstre back og Arne Martin på midtbanen, samtidig som Arnt Terje Larsen debuterte. De samme startet også mot Molde, i tillegg spilte Arnt Terje og en ny debutant Rolf Christian Rødal i deler av andre omgang.