Junior: Endelig i gang

Ball i nordvesthallen

Etter måneder med treninger, noen treningskamper og en herlig tur til Kypros var det endelig klart for seriestart i dag. Rammen med været kunne ikke vært bedre, nesten som på Kypros… bare ekte gress manglet.

En herlig blanding av "ung og gammel" og "nye og gamle" spillere dannet et meget godt lag. Vi tar tak i kampen fra start, men vi greier liksom ikke å slippe opp og la tempoet gjøre det enda vanskeligere for Surnadal. Et lag fra Surnadal som gjorde jobben sin og vanskelig for vår del. Et hardkjempende lag som forsvarte seg godt og hadde en stor sjanse på 0-0 der Morten misser på en utrustning, men Stein Emil greier å komme seg foran angriperen og gi Surnadal en corner. Etter halvtimen kom endelig målet som kunne gjøre at vi senket skuldrene. En godt slått corner fra Mathias ble headet i stolpen, hektisk i Surnadals egen fem meter, der Erik får stå upresset og banke ballen i mål fra 8-9 meter.

Mange feilpasninger, dårlig presisjon og med stor risiko ga vi bort ballen ofte og unødvendig. I pausen fikk vi rettet en del på dette og utover i andre omgang ble det mindre og mindre å gjøre bakover for vår del. Emil valset opp med det ene raidet etter det andre, men keeperen var alltid i veien. Sindre, Preben og Magnus kom inn i pausen og gjorde jobben bra. Sindre økte vår ledelse til 2-0 etter ett skudd fra 16 meter helt nede ved stolperoten. Erik fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 3-0 etter at Preben hadde gjort alt, Erik kunne bare stikke fram foten og ordne resten.

Med sju bytter totalt, med en tropp som ikke gjør at vi blir svekket selv med så mange bytter, er behagelig. Og med ekstrem fart på topp i Emil, Preben og Sindre, så blir dette en trio som kan være vanskelig å stoppe når alt går seg til. Når vi i tillegg besitter Jonas, Erik som høvdinger i duellspillet, samt en Espen B. som jobber utrettelig, så er det mye å glede seg over. Bakover var det litt ruskete i starten, men resten av kampen var bunnsolid. Alle får godkjent, en lagseier der alle gjorde jobben de skulle. Gleder meg allerede til fortsettelsen.