2 hjemmekamper og 6 nye poeng for A-laget

SR CFK_Mandalen Martin Williams

Tirsdag 10 august kom Vestnes/Varfjell på besøk. Vi hadde noe å revansjere etter 3-0 tapet på bortebane i vårsesongen.

SR CFK_Mandalen Martin WilliamsTirsdag 10. august kom Vestnes/Varfjell på besøk.
Vi hadde noe å revansjere etter 3-0 tapet på bortebane i vårsesongen.

Revansje ble det også, 4-1 til pause, og sluttresultat 7-1!

Ronny scoret 3 mål på 34 minutter i første omgang, hjemmebane og sol er  tydeligvis ”greia”.

Robin fulgte opp med 2, Kenneth L 1, og Arve S, etter hvert på sedvanlig vis, minuttet før slutt.

Vi spilte en meget god kamp denne tirsdagen, hele laget, inkludert de som kom inn fra benken, leverte varene!

Fredag den 13 kom Måndalen på besøk.
Kampen virket faktisk veldig lik oppgjøret i vår, men denne gangen var vi best i første omgang.
Vi hadde ballen stort sett hele tiden, kom til noen store sjanser, den største hadde vel Martin, den tror jeg forøvrig allerede har sikret seg oppmerksomhet ved seongavslutningen.

Men mål skulle det ikke bli, til pause på 0-0.

Andre omgang bølget mer, Måndalen skulle også komme til noen sjanser, men det ble de hvite å blå som etter hvert skulle få uttelling.

Kenneth Larsen ble mannen som skulle gi oss det vi trengte.
På et gjennomspill fra Øystein L skjærer Kenneth inn og setter ballen trygt forbi keeperen.

Men det var ikke nok for Kenneth, 10 min senere kommer Ronny rundt på venstre kant, han får slått inn mot første stolpe, fra motsatt side kommer samme Kenneth hurtig inn foran keeper og setter ballen i nota.

Med det fastsettes sluttresultatet til 2-0 favør hjemmelaget.

Begge disse lagene vi nå har møtt lå på plassene foran oss på tabellen før disse møtene.
Med dette har vi nå tatt andreplassen i divisjonen, samme poengsum som Midsund, men de spiller ikke sin kamp før onsdag, da borte mot Kvass/U.

Vi møter Midsund 2 dager etter, borte neste fredag.

Neste uke kjøres vanlige treninger igjen, mandager 2030 og onsdager 2100.