Lian i duell med Løvik
Alaget vs oldboys Lian i duell med Løvik

Det ble tidvis en velspilt og morsom kamp på Idrett lørdag. Spillet varmet de frammøtte denne kalde novemberdagen.

alag_vs_oldboys_lian_lovik  Årets Engalag ble, som i "duellen", A-laget!

I en førsteomgang, hvor det til tider ble vist "gammel" storhet, var det Kenneth Henden som stod for omgangens eneste mål. Han sendte A-laget i føringen like før pause etter meget godt spill på venstre side, det med Martin Williams i spissen. Ballen ble til slutt slått over på bakerste. Der ventet Kenneth, han tok ikke betenkningstid men banket ballen sikkert i mål.

En forøvrig meget god Terje Hammerås, var her sjanseløs.
-88 laget spillte tidvis meget god fotball, men foran mål ville det seg ikke helt.

Deler av "skylden" for dette må nok legges på et godt forsvar i A-laget.

Spillemessig var det mange unge som fikk noe å tenke på etter oppvisningen fra -88 lagets spillere. Defensivt meget trygge gjennom god kommunikasjon og gode bevegelser, de viste seg vanskelig å spille ut. På midten var det tidvis storspill, en og to touch, riktige bevegelser, pasninger med et tilslag på ballen til etterlevelse, rett og slett mye bra fra -88 gjengen!

Utover i andre omgang ble det etter hvert større plass for A-laget.

Per Magne Hals sendte A-laget opp til 2-0 før Robin Pettersen satte 3-0.

Ola Lyngvær fastsatte med en heading sluttresultatet til 3-1 mot slutten av andre omgang.

Da  kampens gode dommer blåste av for full tid var det tid for blomster til kapteinene Håkon Løvik og Per Magne Hals.

Per Magne mottok også diplomet "Årets Engalag 2008" på vegne av A-laget.

Dommer Tor Sunde fikk også sin fortjente bukett som takk for god jobb og velvillighet i anledningen.

Takk til Rita og Jante for god forpleining! Varm kaffe og pølser gjorde susen en kald, men allikevel fin, sein novemberdag.

Da gjenstår bare å si takk for sesongen 2008 til alle som har vært med.

Trenere, spillere, seniorer, foreldre og ledelse, alle like viktige for å skape et godt "Engaår". Det må 2008 sies å ha vært på flere måter.

Stor aktivitet, økning i medlemsmassen, nye trenerkrefter, glede og gode resultater, i det hele veldig mye positivt. TUSEN TAKK alle sammen!