A-lag: CFK - Vestnes/Varfjell 3-2 (2-0)

Bjørn C. Larsen CFK - Vestnes, juni 2011

Solid hjemmeseier av a-laget hjemme mot Vestnes/Varfjell fredag. Hansen, Lian og Hals scoret for CFK.

De første 20 min.var jevnspilt på Idrett, før Vestnes produserer den første store sjansen. Øystein Hansen scorer (30 min)  vårt første mål etter fint gjennomspill fra Kaptein Henden. Dessverre får vår motstander sin gode kaptein skadet like før målet og det påvirker deres spill. Vi tar nå grep om kampen og styrer spillet og vinner ballen høyt opp på deres halvdel. Mål nr. 2 settes inn av Ola Lian (40 min) som er frempå etter en retur fra keeper.

Andre omgang starter med en kjempesjanse for oss med Jonne etter kun 2 min. Etter dette skifter kampbildet fullstendig, og Vestnes tar grep om midtbanen, og vårt forsvar slurver altfor mye med avklareringer. De reduserer på et skudd som går via tverrligger og inn, etter 50 spilte minutter. (linjedommer mente den var over mållinja..) De neste 20 min.dominerer Vestnes og vi er heldig som ikke får flere baklengs. I det 65 min.tar Øystein Hansen et godt frispark fra ca. 25 m på vår høyre side. Per Magne Hals stupeheader ballen i mål via stanga, til venstre for keeper. Dette målet ble scoret til rett tid, og Vestnes resignerer noe. Vi skaper 3-4 store sjanser ved både Ronny S og Vegard S. Vetstnes/Varfjell reduserer på straffe etter ca 80 min.etter at Bjørn Chr.traff ballen med hånd etter en skliøvelse innenfor egen 16-meter.

Deilig med seier i dag, og når har vi plutselig kontakt med tetlagene. I dag fikk Jonne(John H. Hjelmeland og Lars H. Naas Olsen sin debut, og begge får karakter "godkjent pluss".