A-laget i rute etter første runde om Kretsmesterskapet!

SR Smøla aug 09
Jante Øystein Hansen Per Magne Hals
SR Smøla aug 09 Jante Øystein Hansen Per Magne Hals

Med 4-0 festet CFK grep om pokalen på KGB i kveld!

SR Smøla aug 09.JPGVåre gutter tok tak i kampen fra start mot Skåla il onsdag kveld.
Vi var godt forberedt, vi var til stede da Ragnar blåste i fløyta første gang!

Etter 8 minutter slår Kenneth H corner, hvem andre enn Jante rager høyest i luften.... 1-0.

En uthvilt Mathias Aakvik rullet opp på venstresiden, slår en herlig pasning over til Øystein Hansen på motsatt, Øystein gjør ingen feil, setter 2-0 etter 13 minutter.

Vi har med det fått den best mulige start, og det er fortjent etter spill og sjanser.

2-0 ble også resultatet til pause.
Noen av våre spillere vil nok ha noen av sekundene av første omgang friskt i minne, det kunne fort vært mer.......

Andre omgang var 7 minutter gammel da Jante satte 3-0 med "godfoten" , ca 12 meter skrått inn fra venstre, slik vi etterhvert har blitt vant til å se ham, forøvrig hans mål nr 25 i sesongen!

Kampen bølget en periode et stykke ut i omgangen, at vi byttet en del spillere og la om formasjonen må nok ta sin del av skylden.

Men vi kom tilbake, tok tak i kampen igjen og skapte muligheter.
Vi skulle passere ordinær spilletid før Kenneth Larsen fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Med 4-0 sitter nevene godt knyttet rundt pokalen, den skal være sterk som skal "stjele" den nå!

"One more to go boys", vi må være på plass når dommeren blåser i fløyta lørdag klokken 15 på Våga-banen. Vi går for ikke mindre enn seier der også!

Vi vant fortjent i dag, vi skal selge oss dyrt på lørdag!