A-laget med 9 poeng etter fredagens 2-0 seier på KGB

Senior Øksendal Kenneth Henden
Senior Øksendal Kenneth Henden

Første 30 min setter vi bare strek over spillemessig, men en søkende trener fikk en del svar vi skal dra nytte av utover sesongen.

Første 30 min setter vi bare strek over spillemessig, men en søkende trener fikk en del svar vi skal dra nytte av utover sesongen. Batnfjord benyttet seg av vår manglende evne til å komme igang, noe også undertegnede må ta ansvar for at de fikk anledning til! Men den som intet våger osv.......

Siste 15 av omgangen hyggeligere, men målløs til pause.

Vi byttet noen spillere, endret noen posisjoner og ble enige om å forsøke å bygge videre på de positive siste minuttene av førsteomgangen.

Vi fortsatte der vi slapp, men med mer tyngde fremover i andreomgangen. Robin Pettersen trengte 7 minutter på å knekke koden, den scoringen, forøvrig på et innlegg fra Jante, var gull verdt for oss! Vi fortsatte å trykke på, men 2-0 skulle ikke komme før 90 min. Jante fant hullet han trengte etter å ha mottatt ballen fra Kenneth L. Med det scoret han sitt tredje for sesongen, en fulltreffer i hver kamp!

Det ble to helt forskjellige omganger, heldigvis også med tanke på de fremmøtte som viste stor tålmodighet i første omgang.

"Man of the match" i dag må bli Ludvig Birkelund. Ikke at han hadde de største prøvene i dag, men fordi han er tydelig hele veien, gjør gode valg, er en trygghetsfaktor både for øvrige spillere som sliter i første omgang, og oss på sidelinja. Han er konstruktiv i det han foretar seg, og ikke minst med det han sier! Igjen en flott jobb Ludvig!

På en dag totalt sett under pari, sitter vi igjen med 2-0 og 3 nye poeng. Det kan ingen i hvitt og blått være misfornøyde med. Så lenge vi gjør jobben på en heller grå dag, har vi ikke tapt noe, og vi har full anledning til å rette på dette til neste kamp gutter!

Fredag 15 juni spiller vi borte mot Smøla, da skal vi være tilbake i godt slag igjen!

TV

 

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere