Molde - CFK sr mars 09 Kenneth Henden

Stø kurs for A-laget, 3 nye poeng hentet i Batnfjord i kveld.

Etter de første 7-8 min begynte vi å få orden i rekkene.
Vi kom rundt på kantene, spesielt var vår venstreside aktiv.

Det vi startet på høyre endte ofte opp mellom stopperne til Batnfjord, kom til sjanser men også noen harde sammenstøt med Batnfjords keeper.

Men fra venstre kant kom også vårt første mål.
Jante slår knallhardt, lavt inn på bakerste.
Erik Svanem i stor fart har siktet seg inn og smeller ballen i nettaket helt oppe ved vinkelen.
En flott scoring etter et godt forarbeid. 1-0.

Magnus Grødal blir også i denne kampen stoppet på ulovlig vis på et av mange raid i motstanderens 16meter.
Jante bruker ikke lang tid på å få ballen på plass på krittmerket, og enda kortere tid på sette den hardt og trygt i nota, 2-0.

Utover i omgangen kom mulighetene tettere og tettere, tidvis også brasilianske tendenser over avsluttningene, men allikevel til pause på stillingen 2-0.

Vi byttet 5 spillere i pausa, begge sentrale, en kant samt en spiss og en back.

Det skulle gå noen minutter før de fant sammen, Batnfjord utnyttet dette og kom i perioden litt inn i kampen igjen.
Det uten at de store mulighetene for redusering kom, men det skal den bakre fireren vår ha kreditt for.
Det lille som kom forbi de gjennom kampen hadde ikke Ludvig noen problemer med å plukke opp.

Kenneth L (første omgang) Bendik (andre omgang) Stian, Erlend G og Matias leverer topp vare 2x45 min.

Vi kom inn i rytmen igjen, fikk tempo på ballen, og Batnfjord ble etterhvert liggende veldig lavt.

Kenneth henden slår, ca 8-10 min ut i omgangen, en corner hardt inn på første stolpe.
En Batnfjordspiller er etter min mening, (ikke Kenneth H`s ;) litt uheldig og setter den i eget nett. 3-0.

Jante setter 4 -0 etter et flott raid og en vegg  med Sondre B.

Kenneth H får sitt mål på et frispark fra ca 18 meter, utenfor hjørnet av 16meteren.
Han setter den helt oppe i bakerste, det forøvrig etter ordre fra Tore H.... 5-0.

Kjetil Gujord var også med til Batnfjorden.
I sin andre kamp gjør han som han gjorde i sin første, scorer mål.
Han fastsetter med det sluttresultatet til 6-0 favør CFK.

Med dette er vi enda et hakk nærmere målet gutter, takk igjen for flott innsats.
Alle 16 leverer, derfor er det også utrolig gøy å få være med dere!