Aurora Mikalsen til Arna Bjørnar

Aurora Mikalsen har skrevet under kontrakt med Toppserieklubben Arna Bjørnar. Pressemelding foreligger her.

Aurora Mikalsen har skrevet kontrakt med Arna Bjørnar Fotball i Bergen. Klubben har i flere år vært i medaljestriden i Toppserien for damer og har bidratt sterkt til at norsk damefotball innehar en god internasjonal posisjon i alle årsklasser.

Aurora har familie i Bergen og har hospitert hos Arna Bjørnar ved flere anledninger, noen som hun har trivdes veldig godt med. Hovedtrener Kalvenes forteller at Aurora har vist frem potensialet sitt på en flott måte og at de har trivdes veldig godt med Aurora, når hun har hospitert. Når nå Aurora fikk skoleplass på Toppidrettslinjen i Bergen, som har et nært samarbeid med Arna Bjørnar, var timingen perfekt for begge parter. Arna Bjørnar har sterkt fokus på utvikling av toppkeepere, med et svært sterkt og ambisiøst team. Klubben ser også verdien i denne satsningen hos resten av treningsgruppen. Keeperteamet med Erika Skarbø (tidligere landslagskeeper), Ane Fimreite (J-20 Norge) og klubbens egen keepertrener Tom Larssen, innehar ett høyt sportslig og faglig nivå. Det vil være en utmerket arena å bli en del av for Aurora, i sin videre utvikling som keeper på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Arna Bjørnar er veldig glad for valget Aurora har tatt, og ser frem til å jobbe med henne i årene fremover.

Clausenengen FK er stolte over Aurora som har vært en utmerket ambassadør for klubben i mange år, og ønsker henne lykke til videre med karrieren hos Arna Bjørnar.

 

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere