CFK-spillere i aksjon for KBK

Kyprosbilde
Kyprosbilde

Ikke mindre enn syv juniorspillere fra CFK var med da KBK 2 noe sensasjonelt slo Træff søndag. Tore Vevang har skrevet noen velvalgte ord om kampen. (Arkivfoto)

KBK 2 vant i dag en fortjent 3-0 seier over tabelltoer Træff.For vår del var det også gøy å se hele 7 av våre jr spillere i aksjon. Erik, Erlend, Gunnar og Emil fra start, Lars-Erik rett etter pause, Jonas ca 60 min og Sondre siste 5 min.

Målene kom slik:
Morten Råket ble spillt opp på høyre kant, setter fart ned mot linja, slår inn mellom stoppere og keeper til Vegard Ohrvik som setter ballen sikkert i mål på bakerste stolpe.

Asgeir Snekvik startet med å brenne en 100% sjanse etter forarbeid omtrent som ved det første målet, men han bredsidet ballen i tverrliggeren fra ca 5-6 meter. Minutter senere svarer han med nye KGB`s lengste dribleserie før han setter ballen sikkert i mål.
Kunne det være en 5-6 mann han passerte.....?

Mål nr 3 kom i andre omgang. Andreas Rødsand spiller Lars-Erik gjennom, Larsi setter fart på ballen ned mot 5 meteren før han sender kula over til spissmakker Jonas som tupper ballen inn i et åpent Træffmål. Flott spill her også.

Dette smakte skikkelig godt for våre gutter.
Forøvrig kan det nevnes at det var "sjefen sjøl" , Geir Midtsian, som styrte skuta i dag.