CFKs juniorer beseiret KFK a-lag

Kyprosbilde
Kyprosbilde

Juniorlaget fortsetter med gode resultater og slo KFK A 4-3 (2-3) tirsdagskveld på Nordlandet kunstgressbane.

Jonas_Eriksen

Juniorlaget fortsetter med gode resultater og slo KFK A 4-3 (2-3) i kveld på Nordlandet kunstgressbane. Kampen startet med en kjempesjanse til CFK, Robin var alene gjennom, men var litt uheldig i avslutningen og traff stang ut. Etter dette hadde vi mye fint spill, mens KFK var farlige hver gang de slo de lange ballene mot vårt forsvar. Å falle av til riktig tid viser seg å være vanskeligere enn antatt. Tror ikke det står på ferdighetene, enten er man for lite fokusert eller så blir det for mye "ball-titting" som gjør det farlig i egen sone alt for ofte. Vi greier som regel å rette det opp i pausen, men det kan fort bli veldig vanskelig å vinne kamper om vi skal slippe inn 2-3 slike mål hver kamp.

KFK's første mål kom etter et gjennomspill på vår høyre side, der det blir spilt inn i midten foran Morten. En KFK-spiss bredsider ballen i mål, luktet litt offside av denne uten å kritisere dagens dommer Alan Miller. Dagens andre imot kom også på vår høyre side. En mellomting mellom lobb, innlegg og skudd går i en lang bue over Morten og i lengste hjørnet. Etter dette kommer vi mer inn i kampen, føler hele tiden at vi har banespillet, men det hjelper lite når motstanderen scorer... Etter halvtimen får vi corner som blir lagt mot 1. stolpe, der stusser Jonas ballen i mål, flott prestasjon i en presset situasjon. KFK scorer like etterpå, nok en gang enkle feil som blir begått på corner, et par balltap i feltet og 3 baklengs et faktum. Etter at KFK scoret målet tar vi over fullstendig og kommer oss høyere i banen og begynner å bruke bredden på Nordlandet kunstgress! Vi vinner ballen i god posisjon, ruller opp angrepet der Lars-Erik er fri på hjørnet av 16-meteren og setter ballen kontrollert i mål.

I 2. omgang kommer vi ut etter å ha justert oss litt i pausen, gjort en endring og har et voldsomt tempo i starten, der vi utligner. Mange i bevegelse forover, foran ballfører Sondre. Istedenfor å spille, så knaller han til fra ca. 20 meter og ballen fyker i nettaket. Savnet noen skikkelige avslutninger i 1. omgang, der vi skal drible eller spille oss inn til 5 meter før vi skal avslutte. Resten av omgangen har vi god kontroll bakover, KFK blir mer og mer sliten og vi gjør etter hvert nesten det vi vil ute på banen. Jonas får et gjennomspill på høyresiden, der han kontrollert setter inn dagens andre i lengste hjørnet.

Tror at vi kunne prestert enda bedre om vi hadde spilt på en større bane. Vanskelig å få noen flyt i spillet når linjene er 10-15 meter "smalere" enn vanlig. Godt gjennomført kamp, der vi kun har noen justeringer i bakre ledd, så slipper vi ikke inn slike mål som i dag. Morsomt at vi presterer hele kampen, selv om vi bytter 5-6 spillere i løpet av kampen. Viser at vi har en god bredde i stallen, noe som kan bli avgjørende utover sesongen.