Molde - CFK sr mars 09
Kenneth Henden
Molde - CFK sr mars 09 Kenneth Henden

Toppoppgjøret i divisjonen endte til slutt 5-2 i favør våre gutter!

Molde_CFKsr_mars09_2.jpgEn kamp det var knyttet spenning til ble sparket igang kl 1830 på Tingvoll kunstgressbane. Kampen som svingte tidlig i første omgang. De 8-10 første minuttene var "åpne", men så fikk Enga ballen i en lang periode uten at Kvass/U/Tingvoll fikk låne den. Vi skapte ikke all verden, men trillet ballen i vårt tempo.

1-0 skulle komme på et frispark etter 21 minutter. Jante satte ballen knallhardt langs bakken via muren og i mål.

Bare 6 minutter senere får Kenneth Larsen kjempetreff fra 20 meter! 2-0 etter 27 minutter, og vi har med det fått den starten vi ønsket oss på kampen.

Da kom Kvass/U/Tingvoll tilbake for fullt resten av omgangen. Bare flaks og en opplagt Ludvik Birkelund i mål gjorde at vi kunne gå til pause med 2-0.

Vi ventet oss et "trøkk" fra Kvass/U/Tingvoll tidlig i andre omgang. Men i stedet var det vi som kom til avsluttninger de første minuttene, det uten at det kom noe ut av det. I stedet kom reduseringen til Kvass/U/Tingvoll i det 55 min. De var med det på vei inn i kampen for fullt igjen.

Dette ville ikke kaptein Henden ha noe av. Han mottok ballen rett fra avspark, kjørte hele veien inn og satte 3-1! 56 min.

4-1 kom etter 80 minutter. En corner slås inn, Jante møter på første, viser spenst og stusser ballen i lengste! Hans andre for dagen et faktum.

Men det var Tingvolls store sønn, Erik Svanem, som skulle sette vårt siste mot sine gamle lagkamerater. Han drar seg fint gjennom med stor fart og setter ballen flott nede i lengste hjørne, 5-1.

Kvass/U/Tingvoll skulle få en redusering på et straffespark på overtid. De fastsatte med det sluttresultatet til 5-2 favør CFK.

Dette var en FOTBALLKAMP ble det sagt av spillere fra begge lag, det får stå som oppsummering av kvelden! Det var tett, det var tøft, og det var god fotball fra begge lag.

Ingen hadde noe annet å vinne enn prestisjen, vi var klare for opprykk og Kvass/U/Tingvoll hadde grep om kvalifiseringen før kveldens kamp. Ingenting kunne endres uansett resultat.

Dette viser bare hva som bor i våre gutter, blåses det i fløyta er det kamp uansett! Nå har vi en kamp igjen i serien, hjemme mot Halsa neste lørdag.

Tanken på muligheten til å gå gjennom hele serien uten å avgi poeng er nå vanskelig å holde for seg selv. Det våre gutter har gjort så langt er det bare å ta av seg hatten for.

De har nullstilt seg for hver kamp, gjort jobben til fulle! Måtte de skrive seg inn i Engaberetningen neste lørdag, det som laget som ikke avga et eneste poeng!

Møt opp lørdag 17/10 kl 16 på KGB, kanskje blir dere med på å skrive en aldri så liten linje i klubbens historie;)