Endelig seier i finalespillet: CFK 1 – Vestnes/Varfjell 7-0

vinterserie_sg95.JPG

Vestnes/Varfjell ble sendt hjem med stortap onsdag. CFKs småguttelag vant hele 7 - 0 på Idrett.

Med fulltallig spillerstall for første gang i høst, serverte våre eldste smågutter til tider meget god fotball på KGB i kveld.  I garderoben var vi enige om at høstens første seier måtte komme i dag. Her skulle det jobbes, og det skulle jobbes for laget. Det skulle vise seg at bevegelse, pasninger, humør, kommunikasjon og da den velkjente samhandlingen fungerte som aldri før (i høst.)

Kampen starter med at CFKguttene tar føringen, og lagdelene henger godt sammen. Det førte til at gjestene slet mot CFK gutter, som fra avspark ville vinne kampen. Bjørn Jonathan setter ballen i nettet etter 5 minutter. Føringen i kampen var dermed sikret, og overgangene kom som perler på ei snor de neste tretti minuttene. Dette resultert i en 4-0 ledelse etter første omgang.

I  deler av andre omgang kom gjestene mer med i spillet, og det ble for mye spill på vår banehalvdel. Våre spillere tok tak i dette, og gjestene ble etter hvert satt på plass. Det ble notert 3 nye scoringer i vår favør, og dermed var en 7-0 seier sikret. Artig at Tor Martin og Håvard R kommer opp et nivå, og bidrar på en meget god måte i laget. Er du god nok, er du gammel nok. Dette ordtaket skal en ikke kimse med i ungdomsfotballen. Uansett så tar samtlige spillere tak i kampen, og mange spiller sin beste kamp i høst. Her er det bare å jobbe videre gutter. Husk at innstilling og  holdninger slår talent, samt må dere ikke glemme ordene "kollektiv arbeidsinnsats." Det er sammen vi blir gode. Bra jobba i dag.

Dagens målscorere: Bjørn Jonathan 1, Stian Rode 1, Johannes 1, Sondre 3 og Tor Martin 1.