Engacup 2009 er over

Enga Cup 2009 Knøtte 2001
Enga Cup 2009 Knøtte 2001

Sportslig leder i CFK, Tore Vevang, har skrevet noen ord om årets Enga Cup. Cupen ble avsluttet med sluttspill søndags ettermiddag.

EngaCup2009Da er Engacupen 2009 historie. 
Sportslig og arrangementsmessig en suksess.
Gjennom to helger har spillere, trenere, familie og venner vært samlet i fotballens gode ånd. Glede og skuffelse naturlig nok, men alt i alt en positiv opplevelse var tilbakemeldingen vi fikk.

Det krever et stort apparat for å håndtere aktiviteter av denne størrelse. Igjen har Engafamilien vist at vi står sterkt sammen!

Spillere og trenere har gjennom turneringen vist at vi sportslig er på riktig vei i alle årsklasser. Vi har store grupper som hevder seg godt i alle klasser.
Foreldre og familie forøvrig har stillt opp i kiosk og som vakter. 
Juniorer, a-lagspillere og oldoys har gjort en kjempejobb i sekreteriat, og også som dommere for barnefotballen første helg. Våre seniorer har solgt billetter, og som alltid ellers tatt et tak der det trengtes.

På vegne av styret vil jeg rette en stor takk til alle sammen, en takk for at dere gjorde Enga Cup 2009 til den positive opplevelsen den ble! Uten et stort og godt engasjement ville det ikke vært mulig å gjennomføre dette på en så flott måte!

Vi takker også Dommerlauget for godt utført arbeid i cupens siste helg.

Da gjenstår bare å takke alle deltagende lag og øvrige besøkende for deres bidrag.
Vi ønsker dere alle velkommen tilbake til Engacup 2010!

For styret,
Tore Vevang
Sportslig leder

Samtlige resultater fra Enga cup sist helg finner du under. Velg "Sluttspilltre" for å se hvilke lag som vant de ulike klassene. 
Resultater Enga Cup 2009

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere