Fantastisk kamp på Idrett

SR Smøla aug 09
Jante Øystein Hansen Per Magne Hals
SR Smøla aug 09 Jante Øystein Hansen Per Magne Hals

Smøla var gjester på Idrett fredag. Og spesielt gjestfri var ikke a-laget, som tok sin trettende trepoenger. Full pott etter tretten serierunder, slik lukter det opprykk av...

SR Smøla aug 09.JPG- Det er på slike dager at en forstår hvorfor en bruker så mye tid på fotball. Samtlige tok fram det beste når det gjaldt som mest. Dette uttalte en strålende fornøyd Tore Vevang etter kampen. For det var klasseforskjell på lagene på Idrett. Smøla hadde noen spede forsøk tidlig i kampen, men det tok ikke lang tid før CFK viste seg fra sin beste side.

En overraskende rolig Øystein Hansen scoret de to første målene for CFK, begge i første omgang. Da var kampen mer eller mindre kjørt allerede, for Smøla slet mer og mer jo mørkere det ble på Idrett. Det var en herlig vinnervilje og guts på samtlige med CFK-trekanten på brystet. Slik innsats og holding til det en driver med, vil vi se også i kampene som gjenstår.

Mange vil si at det er feil å trekke fram enkeltspillere etter en slik laginnsats. Trener Vevang ønsket likevel å gi ekstra honnør til en spiller ikveld. Sondre Borge får utmerkelsen som BB. Borge leverte en meget god kamp på midtbanen og bidro godt både offensivt og defensivt.

For tabelltoer Smøla var aldri i nærheten fredag, til det var CFK mange hakk bedre. Fra Birkelund bakerst og helt fram til de på topp, var det en trygghet og entusiasme som fortalte oss på sidelinja at; Denne kampen skal vi vinne!

I tillegg til Øystein sine to mål, scoret gamlefar (Jante) tre mål og topper nå toppscorerlisten ganske klart. Ståle Møllegård klarte å rive seg løs i feltet, og kunne enkelt score sitt første (og antakeligvis siste) for sesongen. Også Kenneth Henden kom på scoringslisten med et kanonskudd fra 25 meter, som keeper kanskje burde ha reddet. Mathias Aakvik var siste målscorer og satte punktum for en herlig CFK-kveld på kunstgressbanen.

8 - 0 og CFK fortsetter triumfferden mot 4. divisjon. 13 serierunde og full pott.

am

SR Smøla aug 09_.JPG
Foto: Anders Mittet

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere