Frustrasjon og poengdeling

Eivind Jørgensen mot Ekko, juni08
Eivind Jørgensen mot Ekko, juni08

For å fortsatt ha mulighet til å komme til a-sluttspillet, måtte CFK slå Ekko/Aureosen på hjemmebane fredag.

alag_ekko_08CFK ønsket fredag kveld velkommen Ekko/Aureosen på en Atlanten Stadion som lå badet i solskinn. Det fine været lokket også om lag 20 tilskuere som fikk se hjemmelaget score et par fine mål. De fikk også se et sjansesløseri av dimensjoner.

 Etter en god start på kampen satte Are Kvisvik inn sitt femte mål for året på et flott langskudd. Herfra og ut burde det egentlig vært plankekjøring. Ekko var ferdighetsmessig et mye dårligere lag enn oss, men som KBK viste på Omsundet så kan innsats kompensere for mye. Etter målet koblet vi ut konsentrasjonen og trodde tydeligvis at dette ville bli enkelt. Et billig idømt frispark var alt som skulle til før det sto 1-1. Markeringen glapp og et godt innlegg ble kontant headet forbi Tommy.

alag ekko08 Baklengsmålet gjorde at vi våknet igjen og etter en drøy halvtime hamret Eivind Jørgensen inn et frispark via tverrliggeren. Dommeren observerte korrekt at ballen såvidt var over streken etter å ha smelt i tverrliggeren. I stedet for å kjøre på for å drepe kampen faller konsentrasjonen nok en gang. Vi er litt for naive i spillet vårt og slipper til en kontring som ender med at Amit er uheldig når han får ballen i hånden. Straffen ble satt sikkert i mål. Tommy går som vanlig til riktig side, men straffen var for hard til at han klarte å stoppe den.

TonySivertsen Andre omgang bydde på et hav av sjanser. Både Torske og Vidar Ovesen traff treverket, Ola Lian fikk et mål feilaktig annulert da dommeren mente han brukte hånden for å ta ned ballen, og flere andre forsøk havnet over eller i klypene på keeper. I tillegg til dette klarte Ekko å dra ned tempoet i kampen ved å bruke uforholdsmessig lang tid på dødballer. Tilfeldigheter og uflaks må ta mye av skylden for at vi ikke putter i andre omgang, men også udyktighet og en porsjon fantasiløshet fører til at vi ikke klarer å avgjøre.

alag_ekko_juni08 Resultatet innebærer at neste helgs kamp mot Smøla/Tustna blir uten betydning med tanke på hvem som går til a-sluttspillet i høst. Motivasjonen får være at det er morsomt å snyte Smøla/Tustna for billettinntektene?

 Laget mot Ekko/Aureosen:

Tommy Pettersson; Daniel Ersvik, Tony Roger Sivertsen, Arve Sundli, Martin Williams; Are Kvisvik, c, Ola Sjøtrø, Amit Torvik; Robin Pettersen, Ola Lian

Innbyttere: Eirik Furu, Kjartan Hendseth, Vidar Ovesen, Kristian Torske 

 

MMW

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere