Full gass fra start i serieåpningen for A-laget!

Senior Øksendal april 09 Jante Pedersen

Full pott og storseier i første seriekamp for a-laget.

SR_Oksendal_april09Vi knallet til fra start i serieåpningen fredag kveld. Alt fungerte som det skulle. Jante`s "comeback" i CFK drakta ble markert allerede etter 3 min!! En corner ble lagt tilbake på en venstrefot som var ladet slik vi husker den!

Øksendals forøvrig gode keeper, har vel ikke så mange minner etter den annet enn at han hentet ballen ut fra nota. Utagbart skulle vel være en dekkende beskrivelse.

Det skulle komme mer fra forsvarsrekka, Arve S fikk vendt opp inne i feltet til Øksendal og satte 2-0 etter ca 14 min.

4 minutter etter var det duket for mer fyrverkeri! Denne gangen signert kaptein Henden.
3-0 scoringen vil nok bli nevnt i flere fora fremover. En scoring fra 20-22 meter limet opp i krysset!
3 minutter senere var igjen Kenneth H sist på ballen da vi øket ledelsen til 4-0 etter 21 minutter.

Det var ikke slutt med det, Kenneth Larsen banket inn 5-0 etter 23 minutter.

Ludvig måtte gjøre en kjempejobb alene for å holde nullen ut omgangen.
Det glapp tidvis defensivt, men Ludvig fikset "biffen" når de andre var på "tur" en sjelden gang.

Vi fullførte de første 25 til 20 i stil.
Vi produserte flere store sjanser, skudd i treverket, men det ville seg ikke flere ganger i første omgang. Spillet falt naturlig nok noen hakk frem mot pause.
Tempoet de første 25 satte sine spor, timingen ikke helt den samme etter, presisjonen falt noe, men vi var fortsatt bra. Vi gikk vel over fra "eksepsjonelt gode for divisjonen" til dominerende.

Hva vi var enige om fra start ble fulgt, det gav resultat, men det ble også tungt utover mot slutten av omgangen.

I pausa endret vi litt på taktikken og snudde litt om på mannskapet.

SR_Oksendal_april09Vi kom med det godt igang i andre omgang også. Gutta synlig mer skjerpet, noe nytt å forholdet seg til gav nytt liv i laget.

5 minutter ut i omgangen satte vår, for kvelden lettbeinte kaptein, ballen i nota igjen. Det hans tredje for kvelden.

Vi kjørte på et stykke til utover i omgangen før kreftene for alvor begynte å ta slutt.
Sjanse på sjanse skulle bli brent, mange prøvde, tidvis meget store muligheter, men ballen ville ikke inn. Ola L vil nok se ballen trille på linja i kveld når han lukker øya.........

Det skulle gå 35 minutter før neste nettkjenning.

Kenneth blir felt innenfor 16 i 85 min, han velger å ta straffen selv.
Et godt valg, det var ikke tvil om hvor den skulle.
Vår kaptein satte sin fjerde for kvelden, og han fastsatte med det sluttresultatet til 7-0!

Alt i alt en god forestillling for alle som var i sving i kveld, men "man of the match" må bli Kaptein Henden med sine 4 fulltreffere!

Gratulerer med en flott seriestart gutter!