G 16: Privatkamper

G16 Aafk - CFK color line stadion mars 09

Guttelaget har spilt et par treningskamper, og trener Gjerde har skrevet noen ord om innsatsen mot Dahle 2 og Aafk.

CFK G 16 II møte Dahle II i en privatkamp i Parken onsdag 25/3-09. Det var en jevnspilt kamp der spillet bølget fram og tilbake uten det store pasningsspillet. Forsvars rekke var god til CFK denne kampen og det sto 0-0 til pause.

Etter pause scoret Vegard Løvik et kjempefint mål fra ca. 16 m. Ikke lenge etter satte Aron Olsen inn nådestøtet etter et frispark fra Fredrik Ramstad som gikk i tverrliggeren og Aron var der på returen og satte ballen kontant i mål.

G16_aafk_cfk_mars09CFK G 16 I spilte privatkamp mot Ålesund torsdag 26/3-09 på selveste Color Line Stadion. Det var en fin opplevelse for spillerne og en meget fin stadion å spille på.

Det var en jevn spilt kamp der Ålesund var mest effektiv denne kvelden. Vi kom noe nølende ut, men i siste halvdel av 1. omgang skled spillet bedre og vi skapte noen feite sjanser som vi normalt scorer på. Ålesund gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Omgang startet bra for vår del og vi fortsatte å skape sjanser og scoret 2-1 målet på et herlig frispark fra Arnti (30 m). Vi forsatte å presse på og kampen sto og vippet. De slår en av mange langballer opp på sine spisser som skyter et forholdsvis enkelt skudd der Espen Fevåg er uheldig og gir en retur som spissen scorer på. Luften går litt ut av spillerne og Ålesund scorer i det siste sekund sitt fjerde mål. Slutt resultatet ble til slutt 4-1 til Ålesund.

Oppkjøringen til sesongstart har for 1. laget vært meget bra der vi har scoret masse mål og sluppet inn lite bakover i NM kvaliken (23-1).

I de to privatkampene mot Kyrksæterøra og Ålesund (bortekamper) som vi begge har tap så er vi fullt på høyde spillemessig men har vært litt tamme disse to kampene. Dette lover bra for begge guttelagene og vi har satt oss som mål å bli kretsmestere for 1. laget og vinne avdeling 2 med 2. laget.

Vi ser fram til at sesongen skal komme i gang.