G 16: Seier mot Molde

G16 MFK CFK
G16 MFK CFK

Guttelaget slo mandag Molde 1-0 på bortebane, og henger dermed veldig godt med i kampen om kretsmesterskap. Rapport fra trener Gjerde kommer tirsdag.

G16_MFK_CFKDet var duket for en triller på Molde Kunstgress mellom to lag som kjemper helt i toppen i sin avdeling. Og det ble det. Det var en jevnspilt kamp med et lite overtak til Clausenengen de første 20 min.  Spillet bølget fram og tilbake med høyt tempo og tidvis godt spill av begge lag. Etter vært fikk Molde bedre til pasningspillet sitt, hadde ballen mer en CFK uten å skape de store sjansene.  Pause resultatet ble 0-0.

Andre omgang startet som slutten av første. Spillerne jobbet knall bra og var disiplinerte i forsvarsspillet. 15 min ut i andre omgang får vi en overgang der vi setter stor fart framover i banen ved

Martin S. som slår en nydelig pasning til Lars Kr. som startet sin bevegelse tidlig og setter ballen kontrollert i mål med innsiden av foten.

Etter scoringen legger laget seg lenger ned i banen og vi forvarer oss godt. Molde har ballen mer, men vi er fortsatt meget disiplinerte og løper mye.  Hjemmelaget skaper noen nesten sjanser og har en stor helt mot slutten som de setter utenfor.

Molde gir oss store rom etter vår scoring fordi de satser alt på en redusering. Vi skapte 4-5 meget gode overganger, men var for unøyaktige i avlutningsøyeblikket. Espen J fyrte av et nydelig skudd mot slutten av kampen, men keeperen til Molde leverte en god redning dahan slo ballen i tverrliggeren.

Spillerne skal ha all ros etter denne kampen. En kamp der vi måtte vinne for å henge på Molde og gutta leverer.

Flere av spillerne slet med kramper mot slutten av kampen og ville bytte. De bet smerten i seg og sto på til dommeren blåste av kampen.

HERLIG GUTTER.

CB i dag ble M-A-R-T-I-N  U-L-S-E-T-H. (Venstre back)  Landslagsuttatte Outsen fikk ikke til noe på Martin sin side takket være meget godt spill. Jeg har ikke sett alle kampene han har spilt i moderklubben Frei men dette var det beste jeg har sett av ham.