Geir Midtsian trente smågutte 96

Lillegutte96_trening_Geir2.JPG
Lillegutte96_trening_Geir2.JPG

Fredag ledet KBKs trener, Geir Midtsian, treningen for våre smågutter 96. Det ble en innholdsrik og spennende treningsøkt for spillerne i Nordvesthall1.

Lillegutte96_trening_Geir1.JPG22 spillere hadde en bra økt med Geir Midtsian i dag. Treningen var basert på basisferdigheter, balanse og koordinasjon. Etterpå hadde vi fotball med fokus på innendørsspill og forberedelser til cupen i helgen.

Etter treningsøkten hadde Geir en oppsummering av økten og var imponert over kvaliteten på spillerne, som var langt over det han hadde forventet. Jentene fikk særlig skryt, og var noe av det beste han hadde sett i Norge. Han viste da til sin tid som trener for jenter også i 1. divisjon. Dette var gode tilbakemeldinger på at vi som trenere har gjort en god jobb med spillergruppen vår.

Geir tok også for seg viktigheten med drikke og mat i forhold til trening. Som et eksempel mister en person på 40 kg nesten 3 liter i løpet av en kamp i 11-fotball. Det er derfor veldig viktig å ha med seg drikkeflaske med vann både på trening og kamp!

Midtsian viste også til studier der konsentrasjonen gradvis blir svekket i løpet av en kamp. Uten mat i kroppen under trening og kamp vil så mye som 40% av konsentrasjonen være svekket.

Geir var veldig flink til å sette ting i et perspektiv som gjengen skjønte. Vi vil takke Geir for at han stilte opp, så håper vi at han også en gang senere vil ha en trening med spillerne våre.

th

Lillegutte96_trening_Geir2.JPG Lillegutte96_trening_Geir3.JPG

Lillegutte96_trening_Geir4.JPG

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere