God innsats av smågutte 95 i Dahle Cup

Smågutte 95 bronse Dahlecup 09

Frei sitt G94 lag ble sendt av banen med et 4-3 tap i bronsefinalen mot Cfk G95. En god prestasjon av Engaguttene som i helga har vært med på å bryne seg mot ett år eldre gutter i Dahle cup.

G95_Bronse_dahlecup09Med en noe nølende start første kamp fredag, ble troa, prestasjonene og ferdighetene bedre for hver kamp. Ballen trillet noe fortere, og vi møtte større og sterkere gutter enn forrige helg. Ved å være uselvisk, få touch på ballen og holde boksen i forsvar, fikk vi mange fine overganger og mål i denne cupen også. Dette resulterte i avansement til A-sluttspillet og da til slutt en bronsefinale.

Det ble to fartsfylte omganger der begge lagene ville vinne. Cfk guttene hadde noe ekstra i denne kampen, og ledet 2-0 etter fem minutter. Guttene våget i dag, og vi fikk en kamp med en fin blanding av enkeltferdigheter og samhandling. Frei guttene fikk da noe å tenke på, men klarte å hente inn ledelsen til pause. Her var det bare å jobbe videre, få med keeper opp på banen slik at vi kunne sikre oss overtall. Etter knallhard jobbing, klarer guttene å komme seg til flere sjanser. Når dommeren blåser av kampen, vinner guttene fullt fortjent 4-3. Gratulerer gutter og godt jobbet!