Gratulerer Gunnar

Gjøstøl i kamp mot RBK
Gjøstøl i kamp mot RBK

Lørdag 7. juni 2008 vil for alltid være en merkedag for Kristiansundsfotballen. KBK sendte selveste RBK ut av cupen, med en "CFK-spiller" som høyreback.

GunnarGjøstølAt vi i Clausenengen kan være med på å oppleve en slik cupfest som KBK ga alle i Omsundet lørdag mot Rosenborg, er bare helt fantastisk. At vi i tillegg kan se at en av "våre" spillere, Gunnar Gjøstøl, varte opp med klassespill mot kjente spillere som Marek Sapara, Per Ciljan Skjelbred og Steffen Iversen, viser kanskje at vi har gjort noe riktig det siste året.

Men for all del, den største æren skal Gunnar selv ha, du er målrettet, arbeider knallhardt for deg selv og andre, og har en vilje jeg gjerne skulle sett andre spillere også har hatt. I vinter har du trent godt hele tiden, vi visste at du kunne få sjansen i år, og på fjorten dager i januar, spilte du deg rett inn på laget, uten å ha vært på en eneste a-lags trening med KBK tidligere.

I denne perioden spilte du mange treningskamper på rad, var med på KBK's treningsleir på Gran Canaria og fjorten dager senere med CFK jr. til Kypros. Når vi kom hjem etter denne turen begynte nedturen, Gunnar var syk i tre uker, samtidig som KBK hentet Vidar Giske Henriksen fra Molde. Men refererer bare til viljen, den gjorde at du kom tilbake igjen. Selv om du kanskje har vært litt "nede" i en periode, har du vært målrettet, du har villet komme tilbake igjen.

 Når vi brukte deg på høyre back for knapp to uker siden mot Sunndal, var dette for å prøve å spille deg inn på KBK. Du fikk tillitten mot Skeid 4 dager senere og var en av KBK's beste spillere. At du fikk tillitten mot RBK var fortjent. Med fantastisk spill har du kanskje gitt mange andre i CFK vilje og håp om å komme opp på dette nivået snart. Dette må være inspirerende for alle i klubben. Det viktigste er at man er målrettet og jobber deretter. Vi får håpe at du ikke spiller flere juniorkamper i år, det betyr at du spiller fast på KBK, ingenting ville vært morsommere.

Ønsker deg og KBK lykke til videre i sesongen og håper på flere gode opplevelser.

 Kameratskap forplikter

Jante

 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere