Grei gjennomkjøring for A-laget på KGB mandag kveld

Ball i nordvesthallen

Mandag var det duket for årets første treningskamp for vårt a-lag. KFK var motstander på Idrett.

De første 15 bør vi bare sette strek over. Vi spillte ikke ball, stor strekk laget og vi var lite konsentrerte. Før vi kom igang hadde en ”lettbeint” Ronny Svanemsli puttet 2 i nettet.

Utover i kampen hevet vi kvaliteten et par hakk, vi hang godt med og  Magnus Grødal reduserte etterhvert til 1-2. Vi hadde flere sjanser, både før og etter utligningen. Den største kanskje ved Øystein Hansen, men det ville seg ikke.  KFK skulle komme opp i 1-3 før kaptein Kenneth Henden kunne redusere til 2-3 på straffe. Det ble også resultatet til pause.

Andre omgang startet som første sluttet, spillet bølget begge veier.

KFK gikk opp til 2-4 ca  midtveis i omgangen, det faktisk etter en god engaperiode.

Men vi svarte ved Øystein Hansen som skulle få sjansen en gang til, det på et fremspill fra Jante, og denne gangen sendte han ballen i mål. 3-4.

Vi øynet muligheten for uavgjort, men etter flere forsøk fra vår side ble det KFK som fikk puttet på en kontring, og de fastsatte med det sluttresultatet til 3-5.

Mot slutten av omgangen ble også strekken i laget synlig igjen, vi gav fra oss store rom så det ble en grei jobb for KFK å putte det siste .

Men alt i alt en grei gjennomkjøring for våre gutter. Ronny Svanemsli utgjorde mye av forskjellen på lagene.

Vi fikk en del svar, og med det klare oppgaver å ta tak i frem mot neste kamp 16 mars kl 1930 på KGB. Motstander Eide og Omegn Fotballklubb.