Gutte: Best når det gjaldt som mest

Gutte16 lagbilde 1. div

Guttelaget hadde kniven på strupen foran mandagens kamp mot Dahle. Kun seier var godt nok om laget skulle være med i kampen om kretsmesterskapet til høsten.

G16_1div08_lagbildeGuttelaget gikk videre i spill om kretsmesterskap etter å ha slått Dahle 3-1 på Atlanten. Etter å ha brent et par hundreprosentsjanser i løpet av de første fem minuttene går trener Gjerde i bakken etter et ublidt møte med taket over benken.

Etterpå scorer Dahle og vi blir liggende under med 0-1. Men maskineriet maler videre med en innsats vi ikke har sett på en lang stund. Det gir resultater og vi kunne gå til pause med en 2-1 ledelse. Kjetil og Arne Martin stod for scoringene i første omgang.

I andre omgang scorer Espen omgangens eneste mål, og dermed er CFK videre i kampen om kretsmesterskapet. Dahle sendes ut av det gjeveste selskapet etter dagens tap for CFK.

Gratulerer gutter. Det er vel fortjent etter dagens innsats.