G16 MFK CFK

CFK sitt guttelag spilte sin siste hjemmekamp mot AK torsdag 24/9-09.

Været var bra og det var duket for fin spill.

Det laget viste av spill i de første 20 min var meget bra. Tempoet på pasningsspillet var høyt og AK hang rett og slett ikke med.

CFK gikk opp i ledelsen 2-0 i denne perioden. Etter 20 min slutter vi å spille slik vi gjorde de første 20 og begynner å føre, spille kort pasninger og mister ballen  i vårt angrepsspill p.g.a. unøyaktighet.

AK kommer over vår midtbane noen ganger og de scorer faktisk på en forsvarstabbe slik at pauseresultatet blir 2-1.

I andre omgang løsnet det med 4 scoringer til. En god spillemessig kamp av oss i lange perioder. Martin U var meget god som ballfordeler i en ny rolle som sentral defensiv midtbane. Bra overblikk og en herlig pasningsfot. Denne rollen i laget er hans de to neste kampen vist han presterer på dette nivået. Eller så stilte vi med en helt ny firer bak som klarte seg meget bra.

Espen G var nest sist på ballen 4 ganger i dag og Mathias ble CB i dag med sine 2 scoringer.

Målscorere til CFK ble Mathias 2, Oscar 1, Espen J 1, Lars Kr. 1.

Jeg er stolte av spillerne i dag. I lange perioder viste de gode basis ferdigheter og var god med ball.