Gutte: De forspilte sjansers kamp

CFK-Surnadal apr08, Martinius

Det var ikke dagen for CFKs guttelag i mandagens hjemmekamp mot Surnadal. CFK vant sjansestatistikken klart, men det endte med ett mål til hvert av lagene.

gutte_martinius_cfksurna_apr08Første seriekamp endte med seier 2-0 over Nordlandet sist uke. Mandag var Surnadal gjester på Idrett. CFK førtete kampen og skapte sjanser på løpende bånd i hele første omgang. Dessverre ville ikke ballen i mål, og det var istedenfor Surnadal som fikk omgangens eneste mål. Etter mangel på markering på en corner, fikk en motspiller heade ballen enkelt i mål. Kort tid etterpå blåste dommeren av for halvtid.

I den andre omgangen fortsatte CFK å skape sjanse etter sjanse. Med litt mer presisjon
og flaks kunne CFK ha scoret både tre og fire mål i løpet av hver omgang.
Guttene skal i hvert fall ha ros for at  de kommer til sjansene, selv om uttellingen ikke stod i stil i akkurat denne kampen.

Magnus Grødahl reddet ett poeng for CFK, med lagets eneste scoring. Selv med et veldig press også etter utligningen, så ville ikke ballen i mål.

Ellers må det nevnes at det var godt med folk på betongtribunene på kunstgressbanen mandag. Ingenting å si på engasjementet til de frammøtte på sidelinjen. Det varmer å se at folk stiller opp og støtter guttene i kampen om tre poeng.