Gutte: Klare for andre runde i NM

G16 Sunndal - CFK, NM første runde

CFKs guttelag er klare for andre runde i NM etter at Sunndal ble slått på bortebane torsdagskveld.

G16 Sunndal - CFK Det ble en meget spennende og nervepirrende NM kamp i går. Finspillet uteble på en meget dårlig gressbane så det ble en kamp med mange lange baller og duellspill. Spillerne våre viste høy arbeidsmoral og en vilje til å vinne kampen.

Sunndal scoret først på en corner som ble skrudd inn i den sterke vinden av Lars Furu midt i første omgang. Vi utlignet etter at Espen B. Gjerde kom seg rundt på venstre kanten for så å legge et innlegg langs bakken til Lars Kr. Eckhoff  som scoret sikkert fra ca 5 m.

Det sto 1-1 etter ordinær spilletid.

Kampen gikk til ekstra omganger (2 x 5 min). Det ble ingen scoringer i første ekstra omgang, men i andre kom Mathias Aakvik seg løs på høyrekanten. Han dro seg innover i banen og la en pasning over til Espen B Gjerde.

Han skyter ett skudd fra 20-25 m med venstreslegga og ballen suser i tverrliggeren, i ryggen på keeper og i mål. Stor jubel og elleville gledessener.

Det varte ikke lenge for rett før dommeren blåste av kampen faller ballen ned i vår 16 m og Sunndal utligner til 2-2. Dommeren blåste av kampen etter scoringen. Kampen går til straffespark konkurranse.

Espen Jakobsen - Martinius Karlsen - Lars Kristian Eckhoff - Espen Belden Gjerde - Arnt Terje Larsen Gjestad skulle ta våre staffer.

Sunndal startet, satte de to første (brødrene Furu) vi setter også våre to første. Espen Fevåg reddet de to neste for oss og Martinius satte sin straffe. Espen BG. bommet på sitt forsøk.

Vi trodde Arnt Terje avgjorde straffesparkkonkurransen ved å sette sin straffe, men dommer godkjenner ikke straffen p.g.a. at han ikke hadde blåst i sin fløyte først. Jubelen fra oss stilnet og han legger ballen ned på nytt. Artne Terje satte straffen iskaldt på samme sted en gang til.