Gutte: Målrik kamp for 2. divisjonslaget

Gutte16 lagbilde 2. div

Det scoret hele ni mål i tirsdagens kamp mellom CFK 2 og Sunndal 2 på Atlanten. Etter å ha ligget under ved pause, kom guttene sterkt etter hvilen og tok tre velfortjente poeng.

G16_2div_lagbildeDet var en jevnspilt kamp mellom tolaget til CFK og tolaget til Sunndal i finværet på Atlanten tirsdag.

Sunndal tok  ledelsen, men CFK kom tilbake med en scoring av Martin. Ole Kr scoret CFKs andre mål, og guttene hadde snudd kampen. Sunndal ville også være med på scoringsfesten, og de gikk opp i ledelsen 2-3 før lagene tok pause i varmen.

Enga så ut til å være preget av varmet og var noe tammere enn vi er vant til. Heldigvis var det ingenting å si på scoringsformen. Oskar utlignet for CFK med en flott heading.

Så satte CFK inn Espen "Mifsud" som spiss og han scoret likegodt to kjappe mål. Jan A satte inn den siste med sine herlige røde sko.

Dermed endte kampen 6 - 3  og alle tre poengene gikk til CFK.