Gutte: NM kvalik og Enga Cup

Søndag vant de Enga Cup etter å ha vunnet samtlige kamper. Mandag feide de Surnadal av banen i kvalik til NM.

EngaCup09_vinner_gutte.jpgEnga cup 2009.
Førstelaget (bildet) vant alle sine kamper i enga cup og fikk en velfortjent 1. plass. Mye bra spill til tider og bra tempo i pasningsspillet. CFK 2 var motstander i finalen. Resultatet ble 5-2.

CFK (94) gjorde også en god figur og kom til finalen, men her ble KFK for sterke denne gang.

NM Kvalik,  CFK-Surnadal.
Guttelaget valset over motstanderen i siste NM kvalik kamp. Sluttresultatet ble til slutt 13-0. Mye bra spill og vi scoret noen fine mål. Alle spillerne fikk prøvd seg og vi hadde med tre debutanter på guttelaget. Disse tre er alle 95 spillere. Sigve, Johannes og Stian fikk spille hel andre omgang. De gjorde en god figur og fikk prøvd seg mot/med spiller med høyere tempo. Målscorere var Lars Kr. 6, Espen J. 3, Espen BG. 1, Arnti 2, Martinius 1. Herlig innsats gjennom hele kampen selv om vi ledet 8-0 til pause.