Gutte: Uavgjort i første seriekamp

G16 Aafk - CFK color line stadion mars 09

CFKs guttelag leverte en god sesongåpning borte mot Træff mandag.

G16_aafk_cfk_mars09CFK`s 1. lag i gutte spilte sin første seriekamp borte mot Træff på det fine anlegget på Reknes. Kampen var jevn spilt med ett lite overtak til hjemmelaget de første kvarteret.

Etter hvert begynte vi å føre kampen og vi tok ledelsen med en nydelig lobb over keepere av Martin. Vi fikk fin flyt i pasningsspillet etter scoringen og ble tildelt ett frispark fra 18-20 meter. Arnti skrudde ballen inn foran mål og Martinius stusset ballen inn.

Den tredje scoringen kom på straffe der Oscar ble felt inne i feltet. Arnti scoret sikkert fra straffemerket.

Vi gikk av banen til pause med en 3-0 ledelse.

Etter pause falt kvaliteten oss ett hakk og Træff hevet seg tilsvarende. De fikk en tidlig scoring med ett fint frispark. Træff presset oss bakover på banen og fikk sin neste scoring på en heading fra corner.

Det siste målet til Træff kom ved en stuss gjennom til spissen og scoring. Kampen endte 3-3 og vi var enige etterpå at en kamp er ikke vunnet før det er spilt 2 x 40 min.

Det var surt men Træff kommer til å bli vanskelig å ta poeng fra med den innsatsen de hadde i 2. omgang.