Guttelaget gikk på sitt første tap på lenge

Mathias Aakvik, junior, g16

Guttelaget tapte mandag for Sunndal på Idrett. Dette var lagets første tap i serien siden 18. mai (!).

G16_MathiasSunndal var gjester på KGB mandags kveld. De hadde bestemt seg for å gi CFK`s guttelag kamp og var aggressive i presset. Duellene ble også vunnet av Sunndal.
Spillerne våre virket tame og litt ukonsentrerte og glapp i markeringen inne i feltet på Sunndals første scoring. Spissen får stå helt umarkert inn på 6-7 meter og scorer enkelt.
CFK hadde et skudd i stanga i 1. omgang. Pause resultatet var 1-0 til Sunndal.

2. omgang starter katastrofalt for vår del og vi gjør noen store feil i midtforsvaret. Sunndal scorer hele 3 mål i en liten kort periode. Sunndal leder hele 4-0 før vi får vår redusering der keeperen gir retur og Espen J er på plass og setter ballen i mål fra kort hold.

Det blir enda en Sunndal scoring før vi reduserer med en meget fin scoring. Mathias drar seg fri på venstre siden og legger et perfekt innlegg til Pasha som har dratt seg helt fri på bakerste stolpe. Han scorer kontrollert med en fin heading. Det var Pasha sin første berøring av ballen etter at han ble byttet inn 30 sekunder før.
Pasha kommer til å bli en meget god spiller for CFK. Han er 94 modell og kommer opprinelig fra Ukraina.

Mathias (bildet)  ble CB i dag. Han ville mest men fikk ikke med seg lagkompisen i dag.

Vi vinner og taper sammen. Nå er det bare reise kjerringa i neste kamp og vise at dette tapet var en glipp fra vår side.

Siden april måned har vi vunnet 20-25 kamper og kun tapt  4 med i går. Og en uavgjort.

Vi har vist hva vi kan, hev hodet og se positivt fram til neste kamp.