Guttelaget slo byrival Dahle 3-1

G16 NM CFK - Nardo Idrett mai09

CFKs guttelag slo Dahle IL 3-1 i en spennende kamp sist mandag.

Guttelaget til CFK var fast bestemt på å vise hvem som er det beste guttelaget i byen. Spillerne leverte og vant til slutt en fortjent 3-1 seier.

Spillergruppa har vinner innstinket som skal til for å vinne slike kamper og det er meget bra.

Kampen bærer preg av mye duellspill og lange unøyaktige baller opp på topp fra Dahle sin side.  Dahle hadde bestemt seg for å vinne alt av dueller og det gjorde de i 1. omgang. CFK vant vel knapt en duell.

Men når ballen legges ned på bakken og vi får spilt litt fotball så viser vi at vi er mye bedre en Dahle. Første målet til CFK kommer ved at Lars Kr. blir spilt fri på høyre siden, han skal slå et presist innlegg til Espen J men en forsvarspiller til Dahle kommer borti ballen og setter den i egen goal. Dahle reduserer med en scoring av den billige sorten etter dette, slik at det står 1-1 til pause.

I pausen bestemmer vi oss for at vi skal begynne å vinne flere dueller i 2. omgang. Og det gjør vi, men det er Dahle som dominerer i duellene.

CFK går opp til 2-1 ledelse med en fin scoring av Lars Kr.  Kampen blir litt amprere etter scoringen og en Dahle spiller får direkte rødt kort etter en stygg takling av Vegar S.

10 min etterpå blir Espen J meid ned bakfra inne i 16 meteren og et soleklart straffespark til CFK. Dahle spilleren som felte Espen hadde gult kort fra før og skulle vært utvist men dommeren dømte bare straffe.

Mathias setter straffen i tverrliggeren.

En liten stund etterpå spiller CFK fint gjennom på høyresiden, Lars drar av en forsvarsspiller og slår en 45 gr. pasning ut til Mathias som setter ballen kontrollert i mål.

CB i dag er en vanskelig nøtt, i dag går den til laget,  som vinner slike kriger kamper.

Vi vinner en fortjent seier og prøver å spille fotball.