Guttelaget tapte mot Molde

Gutte16 1 lagbilde april 09

Molde trakk det lengstre ståret i tredje runde av NM for guttelag. Enga tapte 2-1 etter ekstraomganger borte mot Molde fredag. (Oppdatert)

Gutte16 1 lagbilde april 09Guttelaget spilte sin 3. runde kamp i NM på gamle Molde stadion mot Molde fredag 19/6 kl 1915.

Rammen rundt kampen var perfekt med musikk, innmarsj og presentasjon av spillere.

Banen var nyklipt og dekket var meget bra. Lagene var litt uheldige i forhold til at det begynte å regne kraftig før kampstart og spillerne på begge lag slet med skovalget.

Det var en typisk cupkamp med mye spenning og nerve. Ingen av lagene spilte noe fin fotball, men innsatsen og viljen var til stede hos begge lag. Det var uvant for begge lag å spille på gress og regnet i forkant og under kampen gjorde ikke forholdene noe bedre.

Kampen endte med 2-1 seier til Molde etter ekstra omgangene.

1.omgang
CFK gikk opp i ledelsen ca etter 20 min med en fin scoring av Lars Kr. Echkoff. CFK hadde også en stor sjanse etter en corner der ballen faller ned i 5 meteren og vi får fyrt av et skudd som blir reddet på streken. Molde hadde ikke noen farlige sjanser i 1. omgang. Pauseresultatet ble 1-0.

2. omgang
Kampen fortsetter å bølge fram og tilbake og etter ca 25 min ut i omgangen scorer Molde. En spiller drar seg inn fra siden og får avfyrt et skudd som går via en medspiller, skifter retning og går i mål. De siste 10 min presser vi bra på og har gode muligheter til å avgjøre kampen. Mathias Aakvik friskner skikkelig til og lager uro i bakre leddet til Molde. Mathias spiller en 45 graders pasning ut til Espen B. Gjerde som skyter fra 16 meter, men skuddet går i en motspiller. To minutter før slutt drar Mathias seg fri på venstre siden legger et fint innlegg til Lars Kr. som tar ned ballen, men dessverre setter han ballen i tverrliggeren. Omgangen ender 1-1.

Ekstra omganger
Kampen går til ekstra omganger og kampen fortsetter og bølge fram og tilbake. Espen BG. har CFK`s største sjanse i 1. ekstra omgang med et skudd fra 18 meter. Skuddet treffer en motspiller og har retning nede ved stolperota, men keeperen får en hånd på ballen i siste øyeblikk.

I 2. ekstra omgang har Molde et skudd i tverrliggeren. Og når alle var forberedt til at kampen skal gå til straffespark konkurranse så får Molde tildelt et billig hjørnespark som blir headet inn.

En meget fint scoring. Ellevill jubel i Moldeleiren og surt for våre spillere som var kun eett minutt unna en straffesparkkonkurranse.  Den tror jeg vi hadde vunnet.

Spillerne i CFK skal være stolte for den innsatsen og viljen de legger ned i denne kampen, men dessverre handler fotballkamper også om litt flaks og marginer. Og de hadde vi ikke på vår side i denne kampen. Vi hadde muligheten, men tok dessverre for spillerne og klubben ikke vare på den denne gangen.

Dette skal vi være stolte av og CFK har et meget godt guttelag i år.

Vi ønsker Molde lykke til videre i cupen.