Historisk samarbeid mellom CFK, KFK og KBK

Historisk samarbeid mellom tidligere erkerivaler. CFK, KFK og KBK gjør grep for å bedre talentutviklingen i Kristiansund.

Clausenengen FK, Kristiansund FK og Kristiansund BK har blitt enige om samarbeide tettere på spillerutvikling i Kristiansund i årene framover. Samarbeidet har kommet i havn etter flere konstruktive møter i løpet av høsten. Målet med samarbeidet er å kunne gi enda flere unge spillere i Kristiansund muligheten til å nå sine mål som fotballspillere, samtidig som vi alle ønsker å kunne få opp et godt seniorlag bak KBK. Det er viktig å presisere at det skal være et tilbud til alle spillere i klubbene, uavhengig av prestasjons- eller ambisjonsnivå.

Samarbeidet vil være i klassene fra og med G19 og opp til A-lag. CFK og KFK har ansvaret for å drifte hvert sitt A-lag i 4. divisjon sesongen 2014. Det er på det rene at KFK's lag blir en av favorittene til opprykk og at laget har ambisjoner om å komme opp i 3. divisjon. Dette er med på å gi seniorspillere i Kristiansund en god sportslig arena bak KBK. CFK's lag blir til CFK/KBK3 og har en yngre profil som skal ivareta de som er unge og har lyst til å satse på fotball. Laget vil ha tett relasjon opp mot KBK 3.

Alle tre klubbene er enige om at dette er den beste modellen for fotballen i Kristiansund med tanke på alle nivåer og at vi får et løft sportslig.

Mer om saken på TK nett: http://www.tk.no/sporten/fotball/article7021199.ece

Organisasjonsplanen vil være veldig lik modellen her; Spillerutvikling Kristiansund

Skjermdump fra TK under.

Samarbeid CFK KFK KBK 

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere