Hydrocup 2009: Smågutte 96

Bronselaget Hydrocup09 smågutte 96
Bronselaget Hydrocup09 smågutte 96

Spillere og trenere hadde en flott helg på Hydrocup 2009.

Bronselaget_Hydrocup09_G96Fredag dro vi på tur for å delta på vår tredje Hydrocup. 23 glade gutter og jenter fylte opp turbussen vi hadde lånt fra Nettbuss, med bagger og soveposer. I år stilte vi med to lag i 11'er, henholdsvis CFK 1 og CFK 2.

CFK 2 hadde tøffe motstandere i gruppespillet. De fleste på det laget utgjør stammen fra laget som spiller 7'er i serien, og var kanskje ikke helt vant med de store flatene på Sande KGB. Allikevel var det svært hyggelig å se en flott innsats og en stigende utvikling for hver kamp de spilte. Alle viste en fantastisk lagmoral, selv om det var litt stang ut i kampene.

CFK 1 havnet også i en tøff pulje i gruppespillet. Mot flere gode Trondheimslag var vi til dels veldig enerådende på banen (13-1 i målforskjell) og ble kronet med 4 seire. Det betydde puljeseier og semifinale i A-sluttspillet sent lørdag ettermiddag.  Etter tøffe kamper på sugende gress i Øksendalen, var det slitne gutter (+ Aurora) som møtte Tingvoll i semifinalen. Der røyk vi på "Golden Goal" 40 sekunder før full tid i ekstraomgangene. Da ledet vi i tillegg 3-1 på corner... L

Dermed ble det bronsefinale på søndag, hvor vi møtte Strindheim. En tøff og spennende kamp som står og vipper før vi får puttet det første godt ut i 2.omgang.  Hardtkjempende trøndere gir seg ikke, men vi fighter hardt for å sikre oss pokalen. Det andre blir puttet ca. 5 minutter før slutt av Håvard R., som også ble toppscorer for CFK i årets Hydrocup.  Glade spillere og trenere(Terje/Eirik) kunne juble for 2-0 til CFK1 og en velfortjent 3.plass og bronsemedaljer i en klasse som telte 18 lag. Kanonbra!

Børge, Jørn Preben, Terje og Eirik har hatt en kjempehelg sammen med en utrolig flott gjeng. Vi har kost oss med fotball, vitser i bussen, allsang, godterier, pizza og masse sosialt samvær på Phillipshaugen. Vi hadde til og med besøk av Geir Midtsian i bussen! (Vi gleder oss til neste imitasjon TerjeJ) Alt har gått på skinner og vi ser frem til neste tur med gjengen fra -96.

Team SG-96

Hydrocup09_G96_buss

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere