Jr: Tap borte mot Surnadal

Jr Arne Martin Fossland CFK Elnesvågen aug 09
Jr Arne Martin Fossland CFK Elnesvågen aug 09

Juniorlaget tapte onsdagens bortekamp mot Surnadal. Det holdt ikke med en god, og en dårlig omgang på Syltøran stadion.

De første 45 minuttene bør vi glemme så raskt som mulig. Vi leverte ikke varene, og var upresise både pasningsmessig, og markeringsmessig. Surnadal scoret etter at vi glemte å markere en motspiller inn i eget felt, og enkelt kunne han stusse ballen i mål fra kloss hold. Vi har den siste tiden slitt noe med markering i eget felt, og det ble altså ikke noe bedre idag. Her må spillerne bli tydeligere seg i mellom, og flinkere til å følge "sin" mann.

I pausen ble vi enige om å vise oss fra en bedre side etter pause. I tillegg ble det gjort noen endringer på laget, som tydeligvis gjorde ting bedre. Den største grunnen til at ting ble bedre etter pause, er nok at gutta selv innså at de leverte en svak førsteomgang.

Flere spillere meldte seg på etter hvilen, og vi kjørte periodevis over Surnadal. Dessverre klarte vi ikke å utnytte det spillemessige overtaket vi hadde. Vi kom til noen få store sjanser, og noen halvsjanser. Men ballen ville ikke i mål, og det ebbet dermed ut med seier for hjemmelaget.

Et skuffende resultat for et lag som hadde som mål å være med å kjempe om kretsmesterskapet. Nå ser det mørkt ut, men vi har ikke gitt opp enda. En må forsøke å vinne resten av kampene, så får en telle opp poengene etter siste kamp.

am

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere