Junior: 1-4 tap mot KFK

Fotball til ingress
Fotball til ingress

I ufyselig høstvær var KFK gjester på Idrett onsdag. KFK taklet været best og vant forjent 1 - 4 på vår hjemmebane.

Kampen ble spilt med storm i kastene, noe som gjorde at lagene hadde en omgang hver. Dessverre kan en kanskje si at vi spilt i motvind i 1. omgang. Når vi i tillegg gir KFK mål etter et par minutter, så får vi den verst tenkelige starten i en kamp som skulle være revansjen fra vårkampen på Gressbanen. Personlige feil, lite struktur i laget og lette gjennombrudd for KFK gjorde at kampen i realiteten var over til pause, med 0-4.

Spillerne var så skuffet at det lå tykt utpå dem i pausen. Det var så stille at Espen "Bever" fant ut at det beste var å sette på cd-spilleren for å bryte tausheten. Alt kunne bli bedre og et mål for andre omgang var å vinne denne. Det greide vi med 1 mål, selvmål etter fint spill på høyresiden, der forsvaret til KFK ble presset såpass at de satte ballen i eget nett.

Er fornøyd med debutantene Lars-Kristian og Espen G, dere er på vei til å prestere på et høyere nivå. Vår bestemann var Mathias, som etter all sannsynlighet har noe å komme med i KBK til neste år.

KFK kontrollerte kampen i 2. omgang, der det kunne vært morsomt å se kampen motsatt vei, med medvind i 1. omgang. Dette blir bare spekulasjoner og teorier, men kampen sett under ett var de best, det viser resultatet tydelig.

Jante

(Beklager at saken ikke er publisert tidligere, dette på grunn av sløvt arbeid av nettansvarlig.)

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere