Junior: 3 viktige poeng

Lagbilde jr junior kypros 09

Etter tap forrige uke, var det i dag utrolig viktig med seier og 3 poeng. Og det ble det.

JonasMye vind på Idrett skapte en del vanskelige forhold som førte til mange upresise baller fra begge lag. Etter en heller slett kamp defensivt forrige uke, terpet vi den defensive delen av laget på trening denne uken og det ga klare svar, et mer solid forsvar som hadde god kontroll gjennom det meste av kampen. Morten hadde en kjemperedning i 1. omgang som ble det ene forsøket fra AK. Offensivt har det lugget i seriestarten for juniorlaget, men det blir bedre for hver kamp.

Mange flotte cornere i dag, noe som ga flere sjanser. Med litt mer "trøkk" i boksen så kommer også målene på dødballer. Etter en av cornerne ender det nesten i scoring, ballen triller på streken og en AK spiller bruker hånden for å stoppe målet. Korrekt straffe og Jonas setter ballen kontant i mål fra 11-meteren. Pauseresultatet blir 1-0.

Vi gjør ett bytte like før pause, da Håvard må ut grunnet skade, inn med Joakim. I pausen foretar vi to bytter til, Ut med Ola og Erik, inn med Sindre og Emil. Mange kjappe bein på topp i 2. omgang, men vi kommer litt dårlig ut og spiller oss i trøbbel noen ganger. AK fester grepet om kampen uten å skape noen farligheter. Men kvarteret før slutt setter Sindre inn kampens siste mål og vi vinner fortjent 2-0. Utrolig godt med en seier, nå trenger vi sannsynligvis ikke vinne i siste kamp mot Nordlandet om 14 dager for å kvalifisere oss for 1. divisjon i 2009.

Kort oppsummert en kamp hvor prestasjonene er gode defensivt og litt "lugging" offensivt, men på bedringens vei. En lagseier der backrekka gjør en god jobb og setter standard for fortsettelsen.