Junior: Det kunne blitt årets ran, men Joakim ville det annerledes…

Jr Joakim Bjerkås CFK Elnesvågen aug 09
Jr Joakim Bjerkås CFK Elnesvågen aug 09

Det lå an til tidenes ran på Idrett onsdag, da Elnesvågen/Bud var gjester for våre juniorer.

Jr Arne Martin Fossland aug 09.JPGElnesvågen kom til Kristiansund etter to tap i innledningen av sluttspillet og ville selge seg dyrt mot vårt lag. Anført av Arne Martin, som spilte en kanonkamp på midtbanen i denne kampen, var den som styrte det meste av kampen. Med løpsvillige midtbanespillere rundt, samt backer som tør å komme med offensivt, så blir det vanskelig for motstanderne å demme opp. Vi greide å etablere spillet høyt i banen, men slet med å komme til store muligheter i starten. Men sjanser skulle vi få, men avslutningen ville ikke inn i mål. Magnus med skudd i tverrligger, avslutninger like utenfor og sjanser alene, eller nesten alene med keeper, ballen ville ikke inn mellom stengene. Bakover på banen hadde forsvaret full kontroll, foruten et par avslutninger fra distanse som kunne endt annerledes med litt tur.

Fokus i pausen ble å fortsette det samme gode spillet, men å få ballen mer ut på sidene for å åpne forsvaret til Elnesvågen/Bud som lå tett og kompakt og gjorde jobben vanskelig for oss. Vi lykkes med alt, bortsett fra å skåre mål... Flere store sjanser, enten skudd over, utenfor, eller redninger på streken. Når det er igjen 12 minutter av kampen satser vi det vi har, selv om Elnesvågen/Bud satser alt på å kontre inn ett mål på slutten. Vi spiller med tre bak, flytter opp Joakim og ønsker å få han til å vinne dueller og stusse gjennom spissene.

Jr Joakim CFK Elnesvågen aug 09.jpg I det 89. minutt er jeg sikker på at det blir mål, men en fot kommer mellom og vi får corner. Vi sender opp Morten og kun Emil holder igjen, mange inn i feltet og corneren havner på hodet til Joakim som header den i lengste hjørnet. Der og da en utrolig lettelse og følelsen av rettferdighet kunne strømme på. TAKK JOAKIM!!!

Hvor deilig er det ikke å vinne slike kamper? Det er jo derfor vi driver på med dette. En solid kamp av alle sammen, anført av Arne Martin som Sjef på midten i dag! Jonas: Du får stusse barten fordi du gjorde en stor kamp i dag, men manglet dessverre målet for å fjerne resten...

Gleder meg allerede til neste kamp.

Jante

Generalsponsor

Sponsorer

Samarbeidspartnere