Junior: Fortsetter det gode spillet

En i utgangspunktet vanskelig bortekampt mot Molde, endte med storseier for våre juniorer. Til pause ledet vi hele 4-0, og med ytterligere ett mål etter pause ble det en fin seier.

Med 11-0 i målforskjell på to kamper reiste juniorlaget til Molde fulle av selvtillitt. Molde startet riktignok litt bedre enn oss, men det skulle bare vare de 10 første minuttene. Etter dette var det jevnt til vi scoret det første målet ved Robin etter ca. 20 minutter. Etter dette dominerer vi totalt resten av omgangen og scorer likegodt 3 mål på 12 minutter, Jonas etter kjempespill (gjennombrudd på siden fra Muthana til Sondre, som legger et flott legg i feltet som Jonas setter i mål), Jonas på straffe etter at en Moldespiller tok ballen med armen i feltet og Robin som rundet keeper og satte ballen i åpent mål. Det gode spillet fortsetter, det er ikke bare målene, men hele maskineriet som skal ha æren for dette. Mange bevegelser samtidig, god moral og vilje til å skape noe er nøkkelordene.

I andre omgang scoret vi etter fire spilte minutter, der Gunnar skyter et frispark direkte i mål. Positivt å se at alle innbytterne gjør en god kamp når de kommer inn. Sier litt om lagets brede stall at Erik Grødal ikke fikk tillitt fra start i dag etter bruddet han pådro seg i første seriekamp. Men når han kom inn i 2. omgang viste han klasse. Mange fine angrep som ikke ga uttelling utover kampen, men bunnsolide bak hele tiden, utenom ved et par anledninger i starten av kampen. Mot slutten fastsetter Jonas(?) sluttresultatet til 6-0 etter å ha tidenes klareste sjanse, men setter den rett på keeper som gir retur og ballen blir på en merkelig måte dyttet inn i mål etter noe klabb og babb på streken.

17-0 på tre kamper er vel mer enn en kan håpe på. Selvtilliten skal vi bruke til å kapre flere poeng i kampene som kommer. Vil trekke fram Gunnar og Muthana bak i dag, Sondre på midten, og kan vel ikke unngå å si det samme om spissene når de scorer på bestilling (Jonas 3 og Robin 2). Solid laginnsats må vi uansett ikke glemme bak et så bra resultat.