Junior: Høstsesongen i gang med seier

Lagbilde jr junior kypros 09

Juniorlaget reiste til Molde onsdag kveld for å spille mot Molde 1. Turen endte slik vi hadde håpet, og vi kunne dra hjem med full pott.

Spillerne virket på hugget og var enige om at det "blir for dumt å komme hjem med null poeng, vi skal ha 3". Kampen startet i et voldsomt tempo av begge lag, mye kriging, lite spill, men full innsats og tøft duellspill. Kampen roet seg etter kvarteret og vi fikk satt spillet i gang. God kontroll bak, men litt for upresist framover. Likevel en følelse av god kontroll. Et par sjanser og en ball i målet, som dommeren ikke godkjente som inne, men i følge sikre kilder (les Ola Sjøtrø) var ballen så langt inne i målet at han ikke giddet å sparke den lenger inn. Kanskje du burde gjort det likevel... Men etter 25 minutter finne Jonas Lars-Erik på fint løp gjennom MFK-forsvaret og kunne sette inn 1-0 alene mot keeper.

Morsom episode da en MFK-spiller skulle spille tilbake til keeper, pasningen var så hard og velplassert at keeper måtte strekke i full lengde og slå ballen til corner. Enig med dommeren at dette ikke kunne bli annet enn corner, men hadde den gått inn hadde det vært et meget flott mål, bare feil vei...

Spillet fortsatte bra i 1. omgang og Arnt Terje fikk sjansen da ballen havnet ut på 15 meter og et "leggskudd" i følge han selv traff stang inn i lengste.

Tre bytter i pausen. MFK hadde også voldsom vilje de først 10 minuttene av 2. omgang, men etter det følte vi god kontroll. Når Jonas tar med seg stopperen på første stolpe, åpner han for andre bak og Emil kunne bruke hodet på bakerste stolpe og fastsette sluttresultatet til 3-0 etter flott innlegg fra Sindre.

Gode prestasjoner av alle på banen, flere bytter, men ingen innvirkning på laget eller prestasjonene. Dette kan bli en morsom høst for guttene.