Junior: Kalasseier over AK

Jr CFK-AK, mai08. Robin og Jonas

CFKs juniorer møtte AK på Atlanten torsdag 1. mai. I løpet av første omgang scoret CFK hele syv ganger. AK hadde ingenting å stille opp med i kampen som endte hele 8 - 0.

Jan Trygve har kommet med sine ord om kampen:

Bang, bang, bang - 12 minutter

Juniorlaget spilte en ny seriekamp i kveld mot AK. Etter to minutters spill får vi dagens første scoring, fint spill på venstre side, Robin får sjansen fra 7 meter og setter dagens første i mål. Etter seks minutter kommer dagens andre etter flott duellspill av Robin, Jonas får æren av å sette ballen i målet. 3-0 i det 12. spilleminutt, Ola fyrer av et skudd, Jonas setter returen i mål. 4-0 på straffe av sikkerheten selv, Jonas, etter 28 minutter, dermed hat trick på snaue 20 minutter. Robin kommer gjennom og lobber elegant over keeper etter 30 spilte, Emil raider halve banen og passerer to AK-ledd før han spiller fri Robin på blankt mål etter 39 minutter. Minuttet etter kommer Muthana på overlap på høyre side, går forbi et par stykker og dunker ballen i det lengste hjørnet. Herlig prestasjon. 7-0 til pause sier vel alt om spillet. Like positivt som mange mål er det defensive arbeidet alle gjennomfører. Med en gang vi mister ballen, jager vi og vinner den tilbake, gang på gang. Det skal nevnes at AK ikke hadde en avslutning på mål i første omgang, mye på grunn av god defensiv organisering og en herlig vilje.

Skal man være negativ på en slik dag, der vi spiller slik vi kan, selv på et dårlig underlag, er det 2. omgang i sin helhet offensivt. Vi gjør tre bytter i pausen, 5 totalt i løpet av kampen, og gjør noe med formasjonen også, mye pga. vi ønsket å legge mer press på AK. Det virket i dag som at innbytterne ikke ville gripe sjansene de fikk og vise at de kan være med å kjempe om en plass på laget, noe jeg undrer meg svært over. Robin fikser i alle fall kampens siste mål 8-0 i det siste spilleminutt, etter mye fram og tilbake i 5-meteren før ballen blir lagt i korthjørnet.

Men 2. omgangen skal ikke få legge en demper på en fantastisk 1. omgang der vi viser vårt ypperste i angrepsspill. Velkommen til Atlanten Stadion i 2008, kjære bortelag.