Junior: Nok et tap

Juniorene åpnet hjemmekampen mot Træff med to kjappe scoringer. Som kjent så varer en fotballkamp i 90 minutter, og det var laget fra Romsdalen som kunne ta med poengene hjem.

Juniorlaget tapte sin tredje kamp for sesongen mot Træff på onsdag. Etter å ha startet bra og tok ledelsen 2-0 etter 20 minutter spill, virket dette som en kamp hvor vi skulle vinne og henge med i toppen av tabellen. At Træff kom mer med i slutten av omgangen og reduserte 8 minutter før pause, kan vi takke oss selv for. Det virket som vi ikke ville nok i duellspillet og lot de ta over, uten at vi liksom brydde oss.

I pausen ble det krevd litt mer innsats fra hver enkelt og noen taktiske endringer som skulle gjøre oss sikrere bakover på banen. Men, det virket som kampen var over for vår del, Træff var hissigere i duellspillet, ville mer hver gang de fikk sjansen og scoret tre mål på 16 minutter, en straffe, et selvmål og en corner som kanskje også var selvmål på første stolpe. Like etter fikk vi en redusering ved Ola Sjøtrø på corner. Ola fikk stå umarkert og stanget ballen i mål, utagbart for keeper.

arne_martin_assyriska_kypros08Når vi da skjønte at muligheten til poeng og kanskje seier likevel var til stede, ble innsatsen og viljen større. Skal være unødvendig at vi alltid må få et mål eller to, tre før vi våkner. Mange dårlige gjennombruddspasninger som gikk inn til Træff-keeperen og lite engasjement i deres sekstenmeter gjorde at kampen ebbet ut med tap.

Vi er spillemessig bedre enn Træff i store deler av kampen, men den innstillingen mange av våre motstandere har, kan vi misunne dem for. De ofrer seg i duellene, har vilje og backer opp hverandre gjennom hele kamper. Håper vi reiser oss til neste kamp og vinner igjen. Det er ennå ikke for sent å henge med de beste i serien.