Junior: Ny seier mot Åndalsnes onsdag

Fotball til ingress

Åndalsnes kom best igang på Idrett onsdag. Heldigvis snudde det etter pausen og CFK kunne ta tre nye poeng i juniorserien.

Juniorlaget tok i mot Åndalsnes på hjemmebane onsdag kveld. Innledningsvis var vi gode, hadde to gode sjanser, en av dem i stanga, men målet uteble. Etter dette florerte det i feilpasninger og dårlige valg, noe som ga Åndalsnes muligheter. Et lag fra Åndalsnes som for øvrig var gode, spesielt på overganger. Heldigvis slapp vi skrekken et par ganger. Åndalsnes skulle også få æren av å score det første målet, noe som også holdt til ledelse 0-1 til pause. Fire bytter i pausen. Inn med nytt blod og kanskje en mulighet til å endre kampbildet.

Et par omrokkeringer og mer balltempo og vilje, førte oss lenger fram på banen, og ga oss sjanser med en gang, noen av det store slaget. Mål skulle det først bli etter 64 minutter, da fikk Magnus treff (mottak?) på ballen, berøringen var så fin at ballen snek seg forbi keeper og i mål. Etter målet kjører vi kampen og går i ledelsen ved Lars-Erik et par minutter etterpå. Seks minutter senere er Lars-Erik frampå igjen og setter inn 3-1. Minutter etterpå skaper vi unødvendig spenning, der "alle" sover, de tar innkast og legger inn, der Joakim uheldigvis setter ballen i eget nett. Ny spenning en liten stund, men 10 minutter før slutt fastsetter Arnt Terje sluttresultatet til 4-2. Vel fortjent seier, men likevel synes jeg Åndalsnes spilte oss litt ut i perioder.

Dagens spiller er debutant Vegard Sæther, sin første opptreden, som 1. års guttespiller, var det han som tok duellene og ville vise at vi tok det riktige valget å gi han sjansen. Espen Jakobsen var også en annen guttespiller som fikk sin debut den halve 2. omgang. Morsomt å følge disse spillerne utover høstsesongen.