Junior: Poengdeling på Bruhagen

Jr CFK-AK, mai 08. Ola og Daniel

Høstsesongens første kamp for våre juniorer endte med poengdeling. 2-0 er en farlig ledelse, og det fikk våre gutter erfare til det fulle på Bruhagen mot et tent og godt AK-lag.

jr_cfk_ak_mai08_1fairspillt og god fotballkamp endte med 2-2 og poengdeling på Averøy onsdag kveld. AK fremstod som et helt annet lag enn det vi møtte i vårsesongen, velspillende og med mange fine spillertyper.

Vi fikk en grei start, AK trillet ball og vi kontret.

Lars-Erik headet inn 1-0 i duell med keeperen etter innlegg fra høyrekant Arne Martin.

Jonas "skinket" inn en retur mot slutten av første og vi kunne dermed gå til pause med 2-0.

Rettferdig med tanke på sjanser, men resultatet gir ikke et riktig bilde av kampen så langt.

Andre omgang fortsatte omrent med samme kampbilde, men spillet bølget noe mer.Utover i omgangen kom dommer Geir Hoel i begivenhetenes sentrum. 2 straffespark tildelt AK, hvor forøvrig en godt plassert dommer burde ha holdt fløyta fra munnen, satte sitt preg på kampen.

AK scoret på den første mens rettferdigheten seiret på den andre. 2-1.

Dette gav AK det de trengte for å kjøre på, mens vi "brente" flere store sjanser fikk Christoffer Folland sin sjanse 1 min og 50 sek ut i tilleggstiden på 2 min. Han gjorde ingen feil og fastsatte med det resultatet til 2-2.

Kampbildet sett under ett et greit resultat, men for vår del føles det tungt når vi gir fra oss 2 poeng på denne måten. Det burde så absolutt vært unngått.

Positivt i dag var det defensive, spesielt med tanke på en nykomponert bakre firer. Debutant Mathias Aakvik la i dag inn en meget sterk søknad på venstrebacken, Magnus Grødal på motsatt side viste også meget bra takter! Erik og Erlend begynner etter hvert å bli et stopperpar av klasse, i 90 minutter var de suverene.

Midtbanen fungerte også meget bra, spesielt i første omgang. Utover i andre ble vi noe mer "spredt", det begynte nok å kjennes i beina.

Robin og Jonas på topp jobbet også godt defensivt. Utfordringen her må være å få slått videre på en touch, bruke bakrom når vi har fart på kantene, medtak i stedet for mottak, tidvis ble det mye "trøing", farten stoppet opp, og det endte med flere balltap i stedet for avsluttninger.

Får vi taket på den siste tredjedelen av banen skal dette totalt sett se meget bra ut offensivt også fremover for våre juniorer!