Junior: Rakk ikke toget.

LarsJuniorlaget tok turen til KFK og gressbanen i kveld og stod igjen på stasjonen når konduktøren blåste i fløyta. Tap 2-4 var faktum etter 90 minutter.

Å rekke toget er ofte viktig, hvis ikke må en ofte vente en time til neste tog! Og akkurat det skjedde i dag når vi tok turen til våre naboer. 1. omgang er noe vi ikke kan være stolte av, men når toget gikk for 2. omgang var vi heldigvis med. En skadefri tropp foruten Stein Emil som var uheldig med bilen på mandag og Sindre som slet med hodepine og kvalme. KFK var entusiastiske og hadde vilje, tæl, aggressivitet og en herlig innstilling fra start, mens vi virket tamme. Det ble påpekt før kampen at vi måtte få opp engasjementet, men det gikk dessverre ikke inn.

Vi fikk som antatt, et hardarbeidende KFK som slo ballen i bakrom, mens vi sto og ventet med å løpe hjemover til ballen hadde passert over hodene våre, mens kjappe KFK-bein allerede hadde begynt bevegelsen og var gjennom flere ganger. At to av målene vi fikk imot i 1. omgang var slik, er overraskende. Vi har allerede noe å jobbe med på treningene framover. Arne Martin reduserte på 0-2 etter at vi hadde flere gode cornere, der han header ballen i mål fra 3 meter. Pauseresultatet 1-3.

I andre omgang legger vi litt om, prøver å flytte oss litt høyere i banen og gjør noen bytter. Spesielt Lars-Erik har den viljen som andre mangler. Du verden, det er godt å ha deg tilbake igjen, Larsi. Håper lagkameratene dine så hva som forventes på banen. Hadde ikke vært noe å si på om vi hadde utliknet etter alle sjansene vi hadde den første halve timen, men enten var avslutningen utenfor mål eller en god keeper imellom. KFK scorer på sin eneste sjanse i 2.omgang og punkterer kampen med 1-4. Vi reduserer fortjent til 2-4 10 minutter før slutt ved Lars-Erik, som blir sluttresultatet.

Vi må bare legge 1. omgang bak oss og se på prestasjonene i 2. omgang, der vi ligner mer ett lag slik vi skal framstå.