Junior: Seier i første seriekamp

Også juniorlaget gjorde en meget god innsats i første seriekamp for året. En vanskelig bortekamp mot Surnadal endte med 3 - 0 seier for CFK. Trener Pedersen har skrevet noen ord om kampen.

Her kommer trener Jan Trygve Pedersen sin rapport fra kampen:

Seier og 3 poeng i serieåpningen.

Etter en lang oppkjøring med stigende kurve på spillerne, reiste vi til Surnadal onsdag for sesongens første kamp i juniorserien. Kanskje en gammel klisjé, men 3 poeng er viktigere enn prestasjonene på banen i de første kampene. Men å vise tidvis veldig god fotball er også moro så tidlig i sesongen. Allerede etter fem minutter får Jonas en gavepakke fra Surnadal-forsvaret, de spiller en ball bakover som Jonas våkent snapper opp og kommer gjennom alene med keeper og setter ballen kontant i mål. Etter dette er det et par situasjoner der Surnadal fort kunne utlignet, det ene en heading som går i stolpen (Morten, du hadde vel full kontroll her?), det andre et frispark som blir lagt på bakerste, dårlig markering og en avslutning som ser ut til å gå i mål, men Morten viser klasse og får reddet forsøket. Vi har blitt et veldig spillende lag, og får vi til det vi trener på, kommer vi til å bli vanskelige og slå. I undertall, etter at Jonas måtte ut grunnet en trøkk i leggen, tar Robin saken i egne hender og sørger for 2-0 i midten av første omgang. Etter dette skaper verken vi eller Surnadal så veldig mye før pause. På slutten av første omgang blir Erik taklet og lander på venstre arm. Med store smerter fullfører han omgangen.

I pausen får vi lagt på is og tapet opp håndleddet slik at han kunne fortsette kampen. Det viste seg etter kampslutt at et bein var brukket i håndleddet etter røntgen i Kristiansund natt til torsdag. Det viser vilje og greie å fullføre over en omgang med brukket arm, takk skal du ha Erik.

I andre omgang kommer vi litt bakpå og Surnadal har trykket, men skaper ikke alt for mange sjanser. Et gjennombrudd får de, men Morten er veldig god i målet og avverger. Utover i omgangen får vi svar nok en gang på hva vi duger til. Lars-Jørgen, som egentlig ikke skulle være med til Surnadal, kommer inn for en skadet Gunnar, og fastsetter sluttresultatet til 3-0. Flott at de tre spissene som var med, alle fikk mål i premieren. Etter dette gjør vi som vi vil, valser opp med det ene angrepet etter det andre, vi er bare bedre trent enn de lagene vi har møtt til nå i år. Dette kan være avgjørende i kamper som står og vipper.

Gratulerer gutter med en FANTASTISK serieåpning.