Junior: Seier i kamp nr. 2

Emil Betten Kypros 2008

Etter en dårlig start i sluttspillet mot Træff sist uke, var det andre takter for ett spillesugent lag onsdag mot IL Nordlandet, som fortjent vant 3-1.

Det er kun fire uker siden vi tapte nettopp 1-3 mot Nordlandet's juniorer, dog med en bråta med spillere som ble spart grunnet KBK2-kamp og CFK A-kamp. Forskjellen på disse kampene var at kampen i går var i et sluttspill og er tellende for sesongen, mens forrige kamp var betydningsløs da vi allerede var kvalifisert for 1. divisjon (selv om alle faktisk spiller der likevel). Stor bevegelse og en herlig vilje i ballvinning og duellspill. Vi styrte kampen fra første spilleminutt og tok fortjent ledelsen allerede etter 13 minutter ved Jonas på straffe. Spillet jevnet seg litt ut etter scoringen, selv om vi hadde full kontroll bakover og var litt farligere framover enn Nordlandet.

1-0 til pause etter en omgang der vi framsto som et LAG og viste at laget kan spille fotball. Jo bedre været er, jo bedre blir spillet ser det ut som... Et par avtalte bytter i pausen og hele 7 i løpet av kampen viser stor bredde. Andre omgang startet med mål etter to minutter etter flott spill og avslutning av Emil. Nordlandet kom inn i kampen med en redusering på straffe fem minutter etterpå og ga de håp om poeng. Det ble en jevn kamp i 20 minutter til vi gikk opp til 3-1 ved Jonas på et fint skudd. Derfra og ut kontrollerte vi kampen og vant fullt fortjent.

Spennende lag, der ny midtbane med Ola dypt, Lars-Erik og Emil indreløpere og kjappe kanter med Sindre og Preben gjorde sitt til at Nordlandet hadde trøbbel med hurtigheten som er i laget. Med Jonas som også finner veien til målet på topp er det morsomt å se laget spille kamp. 5 guttespillere sier vel også litt om talentene. Ønsker å trekke fram Emil som den store spilleren, enorm kapasitet, han løpte til tider Nordlandet i senk alene, både defensivt og offensivt. 4'eren bak hadde også full kontroll, målet kom på straffe etter holding i feltet, ellers ikke all verden å gjøre for Fredrik i buret.